До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модне місце: готель М1 в Одесі

Менше двох років тому в Одесі відкрився дизайн-готель М1, який швидко завоював любов жителів міста та його гостей. Найкращий вигляд на море, сучасний лаконічний дизайн і бездоганний сервіс – Vogue.ua дізнався у Лілії Чепелевої, генерального директора готелю, в чому секрет успіху її дітища і які плани на майбутнє.

Лілія Чепелева
Про М1

М1 club hotel – це п'ятизірковий готель, розташований на березі Чорного моря, при цьому недалеко від історичного центру міста, що робить його ідеальним і для шанувальників морського відпочинку, і для тих, кому важливо перебувати в центрі подій. Також нас нерідко обирають під час ділових подорожей, завдяки чому готель зайнятий не лише в туристичний сезон, а й цілий рік. В М1 є все необхідне для чудового відпочинку і продуктивної роботи. Ви можете насолодитися кращим у місті виглядом на море з тераси Р1 prosecco bar, розташованому на даху готелю, або повечеряти у затишній обстановці R1 restaurant. Кожен номер має індивідуальний сучасний дизайн, з вікнами, що виходять на Чорне море або центральний парк. У розпорядженні гостей кімнати з персональними терасами, панорамними вікнами і терасами з окремим виходом на набережну.

Реклама
M1 club hotel
Про труднощі роботи

Для будь-якого готелю перший рік роботи – це серйозне випробування. Щиро зізнатися, наш перший рік пройшов непросто. В межах жорсткої конкуренції на ринку Одеси складно було ввійти в цей бізнес, як п'ятизірковий готель довести свій статус, пояснити людям цінову політику і знайти нашого постійного гостя. Пишаюся тим, що нам вдалося привернути увагу великої кількості людей не тільки з України, а й сусідніх країн. На даному етапі робота йде над вибудовуванням системи як у готельній частині, так і в ресторанній. Якщо раніше підходом у роботі було завоювання ринку, то зараз – його утримання і підвищення рівня сервісу всього комплексу, аби можна було більше уваги приділяти гостям.

Про плани на майбутнє

Як і раніше, ми приваблюємо смачною їжею, а також ще активніше працюємо над сервісною частиною. Ми переглянули концепцію бару на пляжі, поліпшили терасу P1 prosecco bar, внесли зміни в аквазону. До того ж, ретельно опрацювали створення більшої кількості розважальних заходів, які найбільш актуальні влітку. Тепер ми влаштовуємо не тільки джазові концерти, а й веселі тематичні вечірки, пропонуємо гостям різноформатні заходи – не тільки вечірні, а й денні. У наступному сезоні плануємо розвивати ці напрямки, аби гостям у нас було цікаво і вони поверталися знову і знову.

Вигляд з тераси P1 Prosecco Bar
Про управління готелем

Управління готелем – це, перш за все, можливість спілкування з великою кількістю людей. Приємно, що вони діляться частинкою свого життя зі мною: і коли проживають в готелі, і коли відвідують наш бар або ресторан. Цей постійний обмін енергією дає сили рухатися далі, попри всі труднощі. До того ж, керуючи готелем, спілкуєшся з велетенською кількістю найрізноманітніших людей і поступово стаєш непоганим психологом. Цікаво знаходити підхід до кожного гостя і співробітника, адже готельний бізнес неможливий без людей, які закохані у свою справу.

Про цінності М1

Наша головна цінність – це наші гості, для яких ми робимо все, тому нам важливо стежити за мікрокліматом в колективі і постійно мотивувати наших співробітників ставати кращими. На посаді генерального директора я перебуваю з квітня цього року, і одним з перших моїх управлінських рішень було збільшення кількості різноманітних тренінгів та приділення ще більшої уваги навчанню працівників кожного відділу. Також я постаралася в цілому змінити ставлення всього персоналу до гостей.

Читайте також:

Блиц-гид по Одессе с Юлией Паскаль

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.