До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хвилина в хвилину: розклад весілля принца Гаррі і Меган Маркл

19 травня відбудеться, без перебільшення, головне весілля року – принц Гаррі одружується на американській актрисі Меган Маркл. Показувати церемонію в прямому ефірі будуть кілька британських і американських телеканалів, а також на сайті NYTimes.com. Видання також анонсувало пряму трансляцію на своїй сторінці в Facebook. Vogue.ua знає точний розклад урочистості.

Принц Гаррі і Меган Маркл

9:00: 1200 жителів з усією Британії, обраних дев'ятьма лордами-лейтенантами, прибудуть до Віндзорського замку. Серед них будуть волонтери, школярі та співробітники королівської сім'ї. Їх завдання – вітати принца Гаррі і Меган Маркл, коли вони покидатимуть каплицю Святого Георга.

Реклама

9.30: Запрошені гості, а це 600 людей, прибувають до каплиці Святого Георга.

11.20: Всі члени королівської сім'ї зустрічаються в каплиці Святого Георга. До місця призначення вони можуть прибувати пішки, автомобілем або на коні.

11.30: Меган Маркл і її мама, Доріа Регленд, відправляються на церемонію на машині. Попередньо, вони будуть в сусідньому готелі. Місіс Регленд прилетіла на церемонію з США і головна роль у супроводі дочки буде саме у неї. Батько Меган Маркл відмовився провести наречену принца до вівтаря.

11.45: Меган Маркл приєднається до подружок нареченої на західній східниці каплиці Святого Георга.

12.00: Початок церковної церемонії, проведе яку єпископ Майкл Брюс Керрі. Свідком принца Гаррі на ній буде його брат Вільям.

13.00: Меган Маркл і принц Гаррі сідають в екіпаж Ascot Landau і вирушають на прогулянку навколо Віндзора.

Вечірній час: камерний прийом в Frogmore House, організований принцом Вільямом. Запрошені на нього тільки 200 гостей. Зйомка під час вечірнього свята заборонена.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.