До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де зупинитися в Яремче: Yaremche Club Hotel

Затишне містечко Яремче в Івано-Франківській області — головне місце тяжіння українських та іноземних туристів, де починається як усамітнений відпочинок у горах, так і активне підкорення карпатських вершин. Розповідаємо, чому і те, й інше потрібно починати із зупинки в Yaremche Club Hotel.

Yaremche Club Hotel

Серед карпатських гір на висоті 550 метрів над рівнем моря розміщується затишний готель Yaremche Club Hotel. Зведено його в курортній частині Яремче, де привабливо поєдналися атмосфера відпочинку в горах і сучасний сервіс.

Реклама
Yaremche Club Hotel

Сюди їдуть за злиттям з природою, колоритом місцевої культури, вивченням стежок і пам’яток, як-от водоспад Пробій і стежка Довбуша. Водночас Yaremche Club Hotel — одне з найкращих місць у місті, щоб відпочити після насиченого дня або розслабитися на вихідних.

Yaremche Club Hotel, номер Стандарт
Yaremche Club Hotel, номер Суперіор Напівлюкс

Варіантів розміщення тут кілька, серед яких номери із сучасним дизайном і всією потрібною комплектацією: під’єднанням до Wi-Fi, телевізором, мінібаром, ванною кімнатою і зручними ортопедичними матрацами. Ступінь комфортабельності залежить від типу номера, яких у готелі кілька: Стандарт, Суперіор Напівлюкс, Сімейний люкс і Представницький люкс.

Yaremche Club Hotel, номер Суперіор Напівлюкс
Yaremche Club Hotel, номер Сімейний люкс
Yaremche Club Hotel, номер Представницький люкс

Для всамітненого відпочинку на території готелю є двоповерхові котеджі. Крім двох ванних кімнат, у кожному також є сауна, власна кухня і простора тераса.

Yaremche Club Hotel, Котедж
Yaremche Club Hotel, Котедж
Yaremche Club Hotel, Котедж

У ресторані Club Hotel Yaremche подають українську і європейську кухню. Авторське меню від шеф-кухаря Андрія Іваніва містить такі традиційні карпатські страви, як юшка з білих грибів, бограч, борщ, деруни з грибною підливою і вареники з картоплею.

Ресторан Club Hotel Yaremche
Ресторан Club Hotel Yaremche

З будь-якого куточка території Yaremche Club Hotel відкривається чудовий краєвид на гори, якими особливо приємно милуватися, відпочиваючи біля басейну. Завдяки підігріву води купатися в басейні можна майже в будь-яку погоду, а ранковий заплив, коли з довколишніх вершин сходить туман, — окрема розкіш, доступна кожному гостю готелю цього літа.

Yaremche Club Hotel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.