До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Де зупинитися в Берліні: Hotel de Rome

На Бебельплац, одній з найвідоміших площ Берліна, біля Державної опери і неподалік від Музейного острова, розташований Hotel de Rome.

Тут люблять говорити, що Rocco Forte Hotel de Rome – немов скарбниця: він займає історичну будівлю 19-го століття і приховує багато сюрпризів. Раніше тут був банк – тому спа-центр, наприклад, розташований у приміщенні колишнього сейфу, а бальний зал – це старовинний зал касирів. "Історія – в нашій крові", – говорять в готелі.

Реклама

В Hotel de Rome 145 номерів, з них – 33 люкси і 4 історичних люкси. Дизайн люксів розробила Ольга Поліцці, директор мережі по дизайну і сестра сера Рокко Форте, власника компанії Rocco Forte Hotels. Інтер'єри номерів є на рідкість вдалим поєднанням класики і сучасності. Кожна деталь підібрана індивідуально: від колекції предметів мистецтва та бібліотеки – до ліжок і крісел.

У готелі особливо пишаються своєю гастрономією та спа-зоною. Так, 2014 року після реновації відкрили ресторан і бар La BANCA. Ресторан пропонує автентичну високу італійську кухню за концепцією Фульвіо Пьеранджеліні, бренд-шефа колекції Rocco Forte Hotels. Особливість його стилю – використання сезонних продуктів і нестандартний підхід до звичних страв: сідло ягняти, наприклад, він готує на соляному гімалайському камені, а в spaghetti al pomodoro додає лобстера.

У спа-зоні – 800 квадратних метрів чистого задоволення. Спа-комплекс спеціалізується на аюрведичному масажі ,наприклад, масаж ломі-ломі тут роблять з використанням органічних продуктів з Гавайських островів. Тим, хто любить йогу, варто звернути увагу, що з цього сезону на терасі готелю відбувається сеанс розслаблюючої йоги – з видом на Берлін. Заняття проводять у вихідні.

В Hotel de Rome люблять і підтримують мистецтво. На стінах ресторану – неонові інсталяції американської художниці Олівії Стіл, а найближчим часом тут же почнуть проводити виставки європейських художників. З цього року готель також став партнером Берлінської опери – одноєї з найсучасніших оперних театрів світу. Готель de Rome пропонує гостям найзручніші місця в найкращій частині залу Опери: гості готелю можуть придбати два квитки на будь-яку виставу безпосередньо у консьєржа готелю. В честь співпраці Йорг Беренд, шеф-кухар ресторану La Banca, створив спеціальне меню, а в барі тепер готують коктейль, створений маестро Денієлем Баренбойм, знаменитим піаністом і диригентом, що колись керував оперою.

До слова, найочікуваніша прем'єра берлінського оперного сезону 2017/18 – "Трістан та Ізольда" в постановці Дмитра Чернякова. Чудовий привід відвідати Берлін.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.