До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Fiori Company представили нову колекцію інтер’єрних композицій

Бренд Fiori Company представив нову колекцію інтер’єрних композицій Decoration memorabilia mvsevm. Колекція виготовлена в стилі Park Art і відсилає до джерел і мистецтва Італії.

В основі колекції гармонійне поєднання композиції з декоративних квітів і скульптури-кашпо, форма якої являє собою роботу Мікеланджело, відомого скульптора епохи Відродження й раннього Бароко, мармурову статую "Давид". Подібні вази в комбінації з великими рослинами в горщиках допоможуть повністю змінити стиль приміщення й враження від загального простору, незалежно від їхнього розміщення: на відкритому просторі, всередині будинку, в саду, атріумі або на терасі.

Реклама

Поєднання елементів історії в скульптурі й інноваціях — основа колекції Decoration memorabilia mvsevm. У світі, де любов до природи набула особливого значення, унікальна естетика й вдосконалені технології виробництва екологічного декору — не просто данина трендам, а must-have 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.