До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Будинок Джульєтти у Вероні можна орендувати на День святого Валентина на Airbnb

Раніше онлайн-майданчик для короткотермінової оренди житла Airbnb вже розміщував такі відомі місця, як замок Абатства Даунтон, Лувр і віллу Барбі в Малібу. Зараз, з наближенням Дня всіх закоханих, стало відомо про нові унікальні апартаменти будинок Джульєтти у Вероні. Для бронювання цього житла потрібно перемогти в конкурсі.

Балкон Джульєтти

Головною особливістю будинку Джульєтти є знаменитий балкон, з якого, як кажуть, героїня Шекспіра слухала романтичні промови Ромео. Що в програмі закоханих? Після привітання дворецького, гостей чекає вечеря при свічках від знаменитого шеф-кухаря Джанкарло Пербелліні, а тоді ніч у кімнаті Джульєтти. Ліжко в спальні, до речі, – з фільму Франко Дзеффіреллі, знятого в 1960-х роках. Можливість відкрити для себе Верону теж є у програмі.

Реклама
Кімната Джульєтти у Вероні; фото: Chiara Chioda

Як забронювати будинок? Охочі мають написати листа Джульєтті. У ньому слід розповісти свою історію кохання і пояснити, чому саме вони з партнером будуть ідеальними гостями. Заявки можна подавати тут до 6:59 (за київським часом) до 3 лютого 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.