До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що таке скандинавський інтер'єр: лекція дизайнера Каті Карлінг

20 лютого в ТЦ "Домосфера" відбудеться лекція про скандинавський дизайн, інтер'єр і його особливості. Лекцію прочитає Катя Карлінг – дизайнер зі Стокгольма, експерт у сфері скандинавського дизайну, арт-директор студії Monogram у Стокгольмі.

Катя Карлінг

Всі ми приблизно розуміємо, що означає скандинавський стиль в інтер'єрі. Це мінімалізм і білий колір, багато скла і натурального дерева, текстиль, свічки, елегантні і лаконічні лампи і світильники. Але чому саме вони, а не щось інше? Як Скандинавія стала глобальним трендом? Чому Швеція – одна з найуспішніших країн з експорту предметів дизайну і декору у світі? Які соціальні риси вплинули на формування саме такої дизайн-історії Швеції? Чим ідея датського hygge відрізняється від шведського lagom? Як любов до природи і розумне споживання впливають на дизайн інтер'єрів? Про все це – на лекції "Скандинавський інтер'єр: тренди, декор, ремонт" розповість дизайнер Катя Карлінг.

Реклама

Fritz Hansen
Design Of

Зустріч з Катею Карлінг – 20 лютого о 16:00 в ТЦ Домосфера.

Організатор заходу: ТЦ Домосфера (Domosfera)

Креативні партнери: компанія Creapro, Creascope, Проект 900

Партнер: бутік-готель "Воздвиженский"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.