До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чим особлива різдвяна тераса готелю Le Royal Monceau – Raffles у Парижі

Різдвяні канікули в Парижі сміливо можна назвати казкою, а святкову атмосферу, створену на терасі паризького готелю Le Royal Monceau – Raffles Paris, – дивом. Ароматний глінтвейн, засніжені шале і мерехтливі вогні гірлянд – лише мала частина того, що пропонує команда готелю своїм гостям.

До 15 лютого 2020 року внутрішній дворик готелю Le Royal Monceau – Raffles Paris зустрічає гостей затишним різдвяним ярмарком Royal Marché. На терасі вміло розмістили колесо огляду, карусель, снігові шале, декорації з яскравою ілюмінацією і, звісно, різдвяну ялинку.

Реклама
Різдвяна тераса готелю Le Royal Monceau – Raffles Paris

Такий різдвяний ярмарок легко може стати цілою пригодою, адже в кожному з трьох шале гостей чекають особливі ласощі. У першому – дегустація шампанського Veuve Clicquot Champagne. До напоїв подають закуски: крокети з грибами і фундуком, філе лосося з кропом і м'який Мон-д'Ор.

Тераса готелю Le Royal Monceau – Raffles Paris

У другому шале маленьких і дорослих гостей ярмарку чекають такі приємні дрібниці, як яблучний сік і глінтвейн, вафлі і млинці, іриски і традиційні тістечка à la broche. А двері останнього шале відкриті для шанувальників знаменитої різдвяної випічки П'єра Ерме.

Тераса готелю Le Royal Monceau – Raffles Paris

Крім того, гості зможуть надихнутися колекцією предметів мистецтва, розміщених просто на території тераси готелю Le Royal Monceau – Raffles Paris, в якому вміло створюють комфорт і допомагають повірити в диво.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.