До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Букет мрії: найніжніші квіти для мами

День матері, який цього року відзначаємо 13 травня, все міцніше закріплюється в українському святковому графіку. У цей день букетами висловлюють подяку, визнання, ніжність і любов. Які квіти найкраще підходять для такого важливого дня?

Півонія

Зворушливі, ніжні і, здається, найраниміші квіти – півонії. Їх солодкий аромат моментально огортає ласкою і теплом.

<b>peony18</b>

Реклама
Півник

Багато парфумерів намагалися відтворити неймовірний аромат цієї квітки, але поки єдиним істинним носієм дивовижних пахощів є лише жива квітка півника.

<b>iris18</b>

Хризантема

Після легкого відходу на задній фон моди, 2018 року хризантеми реабілітовані: їм, поряд з півоніями і жоржинами, міжнародні квіткові організації пророкують небувалу популярність вже зараз.

<b>daisy18</b>

Гортензія

Пелюстки гортензії нагадують тендітні крила барвистих метеликів: такі ж повітряні, легкі і тріпотливі. Суцвіття радують око приємними пастельними відтінками.

<b>hydrangeas18</b>

Незабудка

У незабудки є ще одна, менш поетична, давньогрецька назва – "мишаче вухо". Але навіть вона не може зіпсувати крихітну, але таку привабливу квітку.

<b>forgetmenot18</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.