До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 речей, які допоможуть створити вдома затишну атмосферу

Віра Титова, архітектор, власниця VILLA interior company і галерей Ralph Lauren Home в Україні, обирає посуд, текстиль та аксесуари, які допоможуть створити вдома затишну атмосферу.

Віра Титова
Дифузор з ароматом для дому Rosso Nobile by Dr. Vranjes

Rosso Nobile – найвідоміший аромат флорентійського парфумера і доктора Паоло Враньєса. Він був створений спеціально для маєтку режисера Френсіса Форда Копполи в долині Напа – недарма його назва перегукується з сортом благородного червоного вина. Я часто дарую аромати для будинку замість квітів – дифузори нагадують кришталеву вазу з пахучим букетом.

Реклама
Декоративні подушки, Carré Blanc

Французький текстиль завжди додає інтер'єру затишок. Цієї осені я використовую подушки в якості яскравих кольорових акцентів. Іноді досить додати лише кілька нових декоративних елементів, щоб змінити звичну картинку – в залежності від сезону або вашого настрою.

Парфумована свічка, Ralph Lauren Home

Ця свічка в посрібленій склянці з витонченою монограмою Будинку RL – частина лімітованої серії. ЇЇ випустили на честь флагманського бутіка Ralph Lauren в одній з найзнаменитіших будівель Мангеттена, за адресою Madison Avenue 888. Запалені свічки створюють особливу атмосферу домашнього затишку. Ну і, зрозуміло, це чудовий подарунок, доречний завжди і скрізь.

Кришталеві склянки, Greenwich, Ralph Lauren Home

Дуже люблю цей набір з двох кришталевих стаканів для напоїв та коктейлів. Стильне геометричне гравірування повторює знамениту шотландську клітинку. Відмінна ідея для подарунка чоловікові.

Набір ножів Zwilling J. A. Henckels

Ножі з високоякісної німецької сталі з міста Золінген безумовно привертають увагу. Я дуже люблю готувати, тому завжди уважно вибираю аксесуари і прилади для кухні. Найголовніше – якість.

Фарфоровий посуд, Degrenne

Лаконічний і стильний посуд Degrenne роблять у Франції з лімозької глини. Мені подобається різноманітність ніжних відтінків, які можна поєднувати між собою, і ефект матової порцеляни. Можна придумати сучасну подачу якогось вишуканого блюда в цьому посуді – можливо, зі східними нотками. У колекції є дивовижні предмети для чайної церемонії.

Чавунний сотейник, BergHOFF

Не уявляю сучасну кухню без екологічно безпечного посуду. До того ж цей сотейник – справжній дизайнерський предмет: за його дизайн компанія BergHOFF отримала престижну премію Red Dot. Для мене процес запікання їжі в такому посуді – задоволення.

Всі товари представлені в київському ЦУМі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.