До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 літніх італійських рецепти від сім'ї Міссоні

Члени сім'ї Міссоні зібрали свої улюблені рецепти в одній кулінарній книзі, присвяченій італійській кухні. Vogue UA вибрав рецепти чотирьох страв, які варто спробувати цього літа.

Салат з грейпфрута і апельсинів

Інгредієнти (6-8 порцій):

Реклама

6 очищених і порізаних апельсинів

6 очищених і порізаних грейпфрутів

6 чайних ложок коричневого цукру

1 гілочка свіжої м'яти

жменя очищеного мигдалю

Рецепт:

Візьміть четвертини апельсинів і грейпфрутів, та вичавіть соки. Додайте коричневого цукру. Потім додайте м'яту і мигдаль. Помістіть салат в холодильник на одну годину і подавайте холодним.

Салат з грейпфрута і апельсинів
Курячий салат

Інгредієнти (4 порції):

200 г польового салату

половина курки

2 нарізані головки білої цибулі

2 моркви

2 стебла селери

1 чайна ложка чорного перцю

1 столова ложка майонезу

2/3 чайної ложки цільнозернової гірчиці

2 столові ложки оливкової олії

1 чайна ложка лимонного соку

насіння граната

морська сіль

Рецепт:

У велику каструлю покладіть цибулю, моркву, селеру, сіль, перець і курку. Додайте воду, щоб каструля була заповнена на 2/3, накрийте кришкою і готуйте протягом трьох годин. Покладіть салат в миску і вимийте листя. Рвати його не потрібно. Дістаньте відварену курку, видаліть кістки і наріжте м'ясо на дрібні шматочки. Додайте майонез і гірчицю до курки. В окремій тарілці змішайте оливкову олію і лимонний сік. Потім додайте морську сіль і змішайте все з салатом. На велику тарілку помістіть приправлений салат, а потім курку. Прикрасьте насінням граната і подавайте на стіл.

Курячий салат
Моцарела "в кареті"

Інгредієнти (8 порцій):

2 великих яйця

240 мл жирного молока

30 г пармезану

120 г панірувальних сухарів

16 шматочків хліба

1 велику кулю моцарели буффало

8 анчоусів в оливковій олії

240 мл оливкової олії

Рецепт:

У мисці збийте яйця і відкладіть в сторону. У другій мисці змішайте пармезан і молоко. В окрему тарілку висипте панірувальні сухарі. Видаліть кірки з хліба, вони вам не знадобляться. Розріжте моцарелу на 8 тонких шматочків. Помістіть шматочок моцарели і анчоуса між двома шматочками хліба. Стисніть "сендвіч", промокніть його в суміші молока і пармезану, а потім обваляйте в панірувальних сухарях. На гарячу сковороду додайте оливкову олію. Візьміть кожен з бутербродів і обсмажуйте протягом 3-4 хвилин з кожного боку до золотистого кольору. Подавати гарячими.

Моцарела "в кареті"
Ньокки зі шпинатом і рікотою

Інгредієнти (6 порцій):

500 г свіжого шпинату

1,3 кг рікоти

3 яйця

120 г борошна

1 столова ложка мускатного горіха

морська сіль і білий перець

1 упаковка масла

6 свіжих листків шавлії

тертий пармезан

Рецепт:

Вимийте листя шпинату. У каструлю з киплячою водою додайте шпинат і варіть протягом двох хвилин, поки він не стане м'яким. Злийте в друшляк. Руками скрутіть шпинат в кульки, при цьому стискаючи його, щоб позбутися зайвої води. Помістіть шпинат у великий рушник і викрутіть, щоб позбутись води повністю. На кухонному комбайні дрібніть шпинат, поки не отримаєте однорідну консистенцію. Додайте рікоту, яєчні жовтки, борошно, мускатний горіх, морську сіль і білий перець. Все перемішайте. Покладіть трохи борошна на робочу поверхню і зробіть маленькі кульки з сировини, змішуючи з борошном, щоб кульки були товщиною близько 4 см. Обваляйте в борошні і покладіть на деко. Велику каструлю солоної води доведіть до кипіння. Додавайте ньокки по одному протягом 2-3 хвилин і діставайте їх по одному. У сковороді на середньому вогні розтопіть масло і додайте шавлію. Готуйте 2-3 хвилини, потім зніміть з вогню. Покладіть 5-6 ньокків на тарілку, посипте пармезаном і додайте шавлієвий соус. Страву подавати гарячою.

Ньокки зі шпинатом і рікотою

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.