До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 найкращих подарунків до Дня матері

12 травня в Україні святкують День матері – мабуть, найважливіше і найзворушливіше свято для кожного з нас. Разом з бутиком "12 персон" Vogue.ua вибрав 12 подарунків для найдорожчої людини у світі. Чи буде це книжка про французьку кулінарію, порцеляновий посуд, чи ваза з фантастичним принтом – насправді неважливо. Це той випадок, коли головне – увага і турбота.

Книжка Cuisine and Style in the French Countryside

Французький видавничий дім Assouline випускає книги, які хочеться дарувати найулюбленішим людям – настільки вони гарні. Цього року вони представили книжку, присвячену кулінарії і традиціям сільської французької кухні. Тут зібрані 60 рецептів, а також захопливі статті про те, як люблять снідати у французьких селах, що подають на недільний обід і кладуть у кошик для пікніка. Не книжка, а суцільне натхнення. Можна подарувати мамі, а через кілька днів, коли вона ознайомиться з книжкою, влаштувати спільний сніданок по-французьки.

Реклама
Блюдце Georg Jensen

Елегантне, відполіроване до дзеркального блиску, стримане – блюдо німецького бренду Georg Jensen стане центральним предметом у будь-якій композиції на столі. У ньому можна подавати хліб, фрукти або десерт, а можна поставити як декор. Цікавий факт: блюдо виготовлене за мотивами робіт знаменитого дизайнера Сигварда Бернадота – сина шведського короля, який працював із засновником бренду Георгом Йенсеном.

Глечик Georg Jensen

Своїм вигином цей глечик нагадує точену скульптуру – і напевно притягуватиме погляди всіх, хто сидітиме за столом вашої матері під час недільного обіду. Його автор – легендарний датський дизайнер Геннінг Коппель. Глечик вміщує до 1,2 літра і ідеально підійде для вина або соку. Відполірований до блиску.

Ваза Emaux de Longwy

Фантастичні квіти, птахи, гілки дерев – малюнок на цій вазі нагадує про чудесні країни і надихає, як мінімум, помріяти про особливі мандрівки. За цією вазою є велика історія: французькому будинку EMAUX DE LONGWY більше 200 років і він знаменитий на весь світ керамікою найвищої якості, яку люблять аристократи і королівські сім'ї. Всі предмети розписані вручну – напевно, тому від птахів на цій вазі не відірвати погляду.

Колекція тарілок GIEN

200 років тому у Франції, в долині річки Луари, заснували кампанію GIEN, яка виробляє посуд і предмети інтер'єру з фаянсу. Хорошим подарунком до Дня матері стане цей невеликий набір з чотирьох десертних тарілок: вони виконані з фаянсу, покриті глазур'ю і вручну розписані витонченими квітами і птахами, які нагадують про імпресіоністів.

Чайний набір Inchendorf

Абсолютно прозоре скло, яке видувають вручну, незвичайні форми і фантазійний декор – три кити, на яких тримається старовинний італійський бренд Ichendorf. У нову колекцію GREENWOOD увійшли чашки, блюдця і чайники: скляний посуд декорований зворушливими рослинними елементами – наприклад, листям або гілками дерев. Ранкова кава точно буде духмянішою і смачнішою, якщо пити її з цих чарівних чашок.

Свічка Ladenac

Запалити свічки, приглушити світло і відкрити улюблену книжку – найкращий ритуал для того, щоб заспокоїтися і відволіктися. Іспанський бренд Ladenac випустив нову колекцію свічок, натхненну Нью-Йорком, Лондоном, Парижем і їх заходами сонця. Свічка просякнута ароматом шавлії і зроблена з рослинного воску. Час горіння – близько 45 годин.

Декоративна чаша Lobjet Swans

Ця чаша називається Лебідь: розкішна, декоративна, з фарфору ручної роботи із золотою інкрустацією. Ідеальна для оздоблення святкового столу – і стане інвестицією, тому що цю чашу хочеться передати у спадок, подарувати доньці, внучці ... або правнучці.

Ваза для цукерок LSA

Подарунок не тільки красивий, але і дуже практичний: в цій вазі на ніжці зручно зберігати печиво, цукерки або улюблений чай. Ваза виконана вручну зі скла на лондонській фабриці кампанії LSA, яка вже більше 60 років використовує старовинні традиції видування скла.

Колекція порцелянових тарілок Porcel Liberty

Ця колекція порцеляни португальського бренду Porcel натхненна естетикою ар-нуво з його любов'ю до декоративності, рослинних мотивів і витончених ліній. Але незважаючи на це, тарілки личитимуть до будь-якого інтер'єру – як класичного, так і модерного. Тарілки виконані і розписані вручну.

Ваза Rosenthal

Якщо ваша мама цінує сучасне мистецтво і дизайн, то ваза німецького бренду ROSENTHAL – ідеальний подарунок для неї. Як це часто буває в сучасному дизайні, в ній вміст такий же сильний, як і форма: дизайнер вази Седрік Рагот каже, що ця ваза – рух, відображений у формі. Вона напевно добре впишеться в інтер'єрі, де багато сучасного мистецтва.

Шкатулка EMAUX DE LONGWY

Жінки уважно ставляться до того, як і де зберігати свої улюблені прикраси, а особливо дорогі і цінні шкатулки мами часто передають у спадок. Передати своїм донькам і онукам точно захочеться цю шкатулку кольору слонової кістки у вигляді серця старовинного французького будинку EMAUX DE LONGWY. Шкатулка виконана з тонкої кераміки і готова служити століттями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.