До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тут був Клуні: 7 місць для весілля, де одружувалися знаменитості

За весіллями знаменитостей спостерігають шанувальники з усього світу – допомагає з цим Instagram та інші соціальні мережі, для яких, як іноді здається, ці свята і роблять. Але є і такі церемонії, де чіпляє буквально все – від естетики та сукні нареченої до декорацій і танцю молодят. Приємно, що на деяких локаціях, де одружувалися Амаль і Джордж Клуні чи Бегаті Прінслу і Адам Левін, наприклад, можуть дати клятви вірності і ті, хто не має стосунку до світу папараці, але також мріє про весілля, як у кіно. Нижче розповідаємо (і показуємо) 7 місць, де робили весілля знаменитості, а тепер можете влаштувати і ви.

Aman Canal Grande, Венеція, Італія

Містер і місіс Клуні, які справили весілля 2014 року, запам'яталися караваном водного таксі і змінами вбрань, адже їхнє свято тривало кілька днів. Основна частина церемонії одруження відбулася в готелі Aman Canal Grande в Венеції – палаці XVI століття, де можна побачити настінні розписи самого Тьєполо. При готелі також є два приватні сади, салон і (королівська) їдальня – і це тільки частина з того, що може запропонувати заклад для вашої церемонії.

Реклама
Aman Canal Grande, Венеція, Італія
Flora Farm, Лос-Кабос, Мексика

У прикрашених квітами весільних церемоніях немає нічого незвичайного, але для шанувальників всього квіткового, зеленого і живого Flora Farm в мексиканському Лос-Кабосі може стати ідеальним варіантом. Тут взяли шлюб "ангел" Victoria's Secret, Бегаті Прінслу і фронтмен Marron 5, Адам Левін, спокушені красою місця і насиченим меню.

Flora Farm, Лос-Кабос, Мексика
Greyfield Inn, острів Камберленд, штат Джорджія

1996 року Джон Кеннеді-молодший і Керолін Біссет вибрали для весілля відокремлене місце на острові Камберленд, аби забезпечити максимальну приватність свята. Для церемонії пара обрала невелику місцеву каплицю Першої африканської баптистської церкви, а для урочистого прийому – готель Greyfield Inn. Комплекс оформлений у приємному пляжному стилі, а його південний характер підкреслюють красиві дуби на території. До того ж, якщо у пари немає готової команди з стиліста, фотографа і флориста, готель має власний підготовлений список з усіма необхідними фахівцями.

Greyfield Inn, острів Камберленд, штат Джорджія
Brush Creek Ranch, Саратога, Вайомінг

У Brush Creek Ranch вузами шлюбу пов'язали себе аж дві знамениті пари: Еллісон Вільямс і Рікі ван Вен 2015 року і Карлі Клосс і Джошуа Кушнер 2019-го. Величезна територія Саратоги займає близько 30 000 акрів землі, на яких розміщені кілька садиб, є красива природа і багато коней. Це ідеальне місце для прихильників активного відпочинку: наприклад, Клосс і Кушнер грали в пейнтбол і каталися на квадроциклах.

Brush Creek Ranch, Саратога, Вайомінг
Chateau de Tourreau, Прованс, Франція

Для свого другого весілля Джо Джонас і Софі Тернер вибрали Chateau de Tourreau у Провансі. Замок XVIII століття є втіленням прованської величі з його позолоченими інтер'єрами, скульптурними садами і фонтанами. Замок доступний на Airbnb Luxe – в розділі з розкішними пропозиціями компанії, де пропонують понад 2000 об'єктів.

Chateau de Tourreau, Прованс, Франція

Центр сучасного мистецтва, Новий Орлеан

"Я захоплююся живописом і мистецтвом, тому було природно і, водночас, незвично зробити це в Музеї сучасного мистецтва", – так Серена Вільямс коментує своє рішення справити весілля в Центрі сучасного мистецтва в Новому Орлеані. Унікальна локація доступна для проведення такого заходу кожному в нічний час доби.

Центр сучасного мистецтва, Новий Орлеан
Rosewood Castiglion del Bosco, Тоскана, Італія

Як Кейт Аптон, так і Кароліна Возняцкі вибрали для своїх весіль Rosewood Castiglion del Bosco в Тоскані. Цей готель розміщений просто на території маєтку і виноградника, що належать родині Феррагамо. У чому бонус локації? Вино точно буде чудовим.

Rosewood Castiglion del Bosco, Тоскана, Італія

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.