До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мій ранок: улюблені сніданки Анни Андрес

Vogue.ua попросив своїх героїнь поділитися рецептами улюблених сніданків. Продовжує мініпроєкт модель, засновниця ювелірного бренду Анна Андрес з трьома улюбленими рецептами.

"Нічні пластівці" (overnight oats) з арахісовою пастою

Інгредієнти:

Реклама

— 3 столові ложки вівсяних пластівців: (я купую суміш із основних злакових культур)

— 100 мл мигдалевого або кокосового молока

— 1 столова ложка меду

— 1 столова ложка арахісової пасти

Приготування:

Зазвичай я готую цей сніданок пізно увечері перед сном. Найчастіше використовую склянку об’ємом 250 мл, куди кладу пластівці, потім заливаю кокосовим або мигдальним молоком. Вишенькою на торті слугує мед і арахісова паста. Ретельно перемішую всю масу виделкою. Ставлю в холодильник на ніч. Вранці на мене чекає вже готовий, смачний і поживний сніданок.

Тости з авокадо, лососем, козячим сиром и яйцем пашот

Інгредієнти:

— Бездріжджовий цільнозерновий хліб

— Авокадо

— Лосось

— Козиний сир

— Яйце

— Оцет

— Оливкова олія (я люблю з трюфелем)

— Сіль

Приготування:

На підігрітий у тостері хліб кладемо подрібнений виделкою авокадо, потім лосось і козиний сир. Додаємо зверху оливкову олію за смаком. Тим часом нагріваємо воду в каструлі для яєць пашот. В окріп (після закипання зменшуємо вогонь до маленького) додаємо оцет для того, щоб яйце згорнулося в повноцінний мішечок. За допомогою вінчика робимо воронку й акуратно додаємо яйце в центр воронки на 2-3 хвилини. Викладаємо пашот на наш тост і voila — готово!

Корисний боул з кокосовим йогуртом, гранолою і ягодами

Інгредієнти:

— кокосовий йогурт

— ягоди за смаком

— гранола

— банан

— горіхи за смаком

Приготування:

Всі інгредієнти викласти в глибоку тарілку — і насолоджуватися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.