До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знамениті дівчата, які вирішили стати зірками Youtube

Популярність ютуб-влогерів не дає спокою знаменитостям, які одна за одною оголошують про запуск власних каналів. З одного боку додаткова платформа дозволить їм ще ближче спілкуватися з аудиторією, яка на перегляд відео в Youtube витрачає набагато більше часу, ніж в соціальній мережі Instagram, а з іншого – розширить коло можливих партнерів і рекламодавців. Так, недавно про створення ютуб-каналу оголосила топ-модель Наомі Кемпбелл, до цього відродила свій акаунт Вікторія Бекхем. Українські знаменитості також не відстають. Однією з найактивніших є телеведуча Маша Єфросиніна. Vogue.ua уважно розглянув їх канали.

Вікторія Бекхем
Відеоблог Вікторії Бекхем

У листопаді цього року Вікторія Бекхем відновила роботу свого YouTube-каналу, який був заснований ще 6 років тому. Дизайнер приурочила запуск нового виду діяльності до десятирічного ювілею власного бренду. На своєму каналі Victoria Beckham дизайнер даватиме уроки з краси і стилю, а також публікувати відео з бекстейджу зйомок колекцій, показувати лаштунками показів і ділитися цікавими подробицями роботи. На каналі Бекхем вже можна побачити архівні кадри з показів її колекцій.

Реклама
Відеоблог Наомі Кемпбелл

За прикладом Бекхем, супермодель Наомі Кемпбелл зовсім недавно запустила свій канал на Youtube. У своїх роликах Кемпбелл буде розповідати про злети й падіння, секрети успіху та краси, кумирів і непростих людей в її житті, а також поділиться секретом як поєднувати роботу на подіумі і бізнес. Крім того, Кемпбелл незабаром планує розповісти про свої цілі на 2019-й рік. Канал отримав символічну назву "Бути Наомі" (Being Naomi). "Я хочу показати світу, хто я, і що для мене важливо. Сподіваюся, що коли ви подивитесь мій канал, вас надихне те, що ви побачите, дозволить вам стати кращою версією себе і слідувати своїй мрії", – розповідає Наомі про свій проект.

Відеоблог Карлі Клосс

Американська модель Карлі Клосс запустила свій влог ще 2015 року. За три роки існування її Youtube-канал, названий Klossy, значно зріс. Зараз за діяльністю Карлі стежать понад 730 000 підписників. Відома модель розповідає про закулісся шоу Victoria's Secret, публікує ролики про створення своїх образів на Met Gala, а також веде влоги подорожей, записує тренування і кулінарні рецепти.

Відеоблог Маші Єфросиніної

Українська телеведуча і громадський діяч Маша Єфросиніна завела свій канал на Youtube чотири роки тому. Спочатку вона публікувала там записи власних тренувань під час вагітності, які проходила під наглядом професійного тренера, потім робила репости її проекту "Відверто", в якому брала інтерв'ю у представників українського шоу-бізнесу, спорту або політики. Після деякої паузи Єфросиніна відродила свій Youtube-канал і змінила його настрій, зробивши більш іронічним і живим. Зараз телеведуча знімає мотивуючі відео – як почати займатися спортом або позбутися від стресу, відповідає на найпопулярніші запитання шанувальників і бере невеликі інтерв'ю у цікавих їй особистостей. На цей момент у неї близько 100 000 підписників.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.