До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Я згодна": нове життя в альпійському готелі Waldhaus Flims

Красиво, зручно, амбітно. У швейцарського готелю Waldhaus Flims є безліч досягнень: від знятої тут Паоло Соррентіно картини "Молодість" до педантично організованих весіль і цілих п'яти ресторанів на його території.

Готель Waldhaus Flims

Швейцарська комуна Флімс має вигідне розміщення: звідси всього півтори години до Цюріха і дві години до Мілана. Хоча готель Waldhaus Flims і забрався вище (все-таки тисяча метрів над рівнем моря – це вже серйозно), все одно його розміщення можна назвати як досить віддаленим, так і доступним.

Реклама
Villa Silvana

Waldhaus Flims складно сприймати, як готель. Своїми можливостями він нагадує радше курорт. Комплекс складається з трьох частин: самого готелю, вілли і особняка – так надає відпочивальникам вибір. Таким чином можна усамітнитися і насолоджуватися сервісом і природою навколо або ж вести активний і розбавлений емоціями відпочинок.

Villa Silvana

Однією з особливостей готелю можна назвати спа-комплекс. Крім традиційних процедур тут доступний цілий список масажів. До незвичайних можна віднести масаж камінням, турецький масаж, традиційний аюрведичний масаж, масаж травами і шиацу. Для шанувальників більш рухомого дозвілля передбачені гірськолижні спуски і інші зимові розваги в холодну пору року; походи, велосипедні прогулянки і пікніки – в теплу.

Спа-комплекс у Waldhaus Flims
Спа-комплекс у Waldhaus Flims

Але найбільш особливою і важливою розвагою як для гостей, так і персоналу, є весілля. У готелі Waldhaus Flims по-справжньому пишаються своєю здатністю реалізовувати найсміливіші бажання пар, що готуються до святкування. Улюблений час для весіль – літо і осінь. Саме в період з червня до листопада в швейцарських Альпах не лише красиво, але і досить тепло.

Готель Waldhaus Flims
Готель Waldhaus Flims

Для красивого весільного столу в Waldhaus Flims представлені ресторани з європейською, сучасною тайською і традиційною італійською кухнею. Ще тут є ресторан Il Tschaler, повністю присвячений сирній культурі.

Ресторан Il Tschaler

<b>рестораны</b>

Весільні прикраси можна вибрати індивідуально: є як об'ємні банти і гірлянди, так і мінімалістичні рішення. У затишних світлих номерах не викладатимуть на ліжку пелюстки троянд і фігурки лебедів, якщо молодята того не бажають.

Готель Waldhaus Flims

Самі номери цього готельного комплексу досить просторі. Пастельні тони мають елегантний вигляд, а з вікна, в якій би частині будівлі ви не перебували, відкривається шикарний вид на альпійську природу.

Готель Waldhaus Flims
Готель Waldhaus Flims

Після церемонії одруження медовий місяць можна почати без потреби покидати готель. Альпи – на те і Альпи, щоб залишатися тут і на весілля, і на медовий місяць, і повертатися в це знакове для молодої сім'ї місце знову і знову.

Готель Waldhaus Flims

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.