До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вся королівська сім'я на параді в честь Єлизавети II

Щороку 9 червня вся Великобританія відзначає день народження монарха. Відбувається це вже 260 років і не залежить від конкретної дати народження того чи іншого правителя країни. Наприклад, королева Єлизавета II народилася 21 квітня, але офіційно святкування минуло саме зараз. Називається свято Trooping the Colour і на ньому зібралася майже вся королівська сім'я: принц Чарльз і герцогиня Корнуольська, герцоги Кембриджські і герцоги Сассекські.

Так, герцогиня Кетрін для урочистого заходу вибрала елегантну сукню м'ятного відтінку Alexander McQueen, у якій продемонструвала відмінну форму, хоча менше двох місяців тому вона втретє стала мамою. Доповнила образ складноскроєним капелюшком в тон Juliette Botterill.
Герцогиня Кетрін
Герцогиня Кетрін і герцогиня Меган

Новий член королівської сім'ї, герцогиня Меган обрала вбрання пудрового відтінку Carolina Herrera і, незважаючи на його стриманість, все-одно викликала бурю несхвалення в британській пресі через відкриті плечі, неприпустимі на заході подібного характеру.

Герцогиня Меган
Принц Гаррі і герцогиня Меган

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.