До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усім шампанського: що відбувалося на різдвяному вечорі Moet & Chandon x Vogue

Справжній бал — це бризки шампанського, золота фольга на пляшках, святкові постріли пробки, дзвін келихів і мерехтіння світла у келиху. Кожна щаслива подія, кожен успіх, кожне диво, кожен Новий рік супроводжуються шампанським — це справжня магія, якій було присвячено різдвяний бал Moet & Chandon і Vogue.

Дмитро Монатік
Алла Барановська

Головною окрасою нашого Christmas Gala стала піраміда із шампанським, наповнити яку довірили Івану Бачуріну, бренд-амбасадору Moet & Chandon в Україні. Він легко наповнив кілька десятків келихів іскристими бульбашками, а присутні почувалися головними героями фільму "Великий Гетсбі".

Реклама

Цьому відчуттю нестримного свята сприяла сама локація, адже відбувся вечір у особливому місці — особняку Полякова, який нерідко ще називають "Малим Маріїнським палацом". Стіни цього будинку бачили багато — зустрічали представників царської родини, були свідками численних бенкетів і навіть театральних постановок, а тепер стали чудовим антуражем для головної події цього року, яка за масштабом та градусом урочистості не поступалася вечіркам минулого.

Світлана Бевза і Анна Тільняк
Санта Дімопулос

Продовжився вечір виступом музичного квартету, після чого на сцену піднялася співачка Тіна Кароль, щоб виконати один із різдвяних ґітів. Її виступ став сюрпризом для багатьох гостей. І поки одні насолоджувалися її м'яким голосом, інші намагалися з'ясувати, хто є автором її червоної сукні до підлоги. Зробити це було непросто, адже артистка вже давно колекціонує дизайнерський вінтаж — для різдвяного балу Moet & Chandon і Vogue вона вибрала знаковий образ із колекції Gucci by Tom Ford 2003 року.

Тіна Кароль

Не минулося і без яскравих промов, адже новорічні свята — це час загадувати бажання і дякувати року, що минає. Головний редактор Vogue UA Філіп Власов і Тея Тварадзе, регіональна директорка Moet Hennessy, взяли на себе цю важливу місію, і разом із важливими словами запалили вогні на святковій ялинці. "В умовах сучасних реалій живе, а не онлайн святкування стає тією особливою цінністю, якої нам бракує", — сказала Тея Тварадзе, і з нею неможливо не погодитись.

Філіп Власов
Тея Тварадзе

Також Тея Тварадзе розповіла про важливу благодійну ініціативу компанії: "Слідуючи філософії бренду Moët & Chandon з 2009 року, ми втілюємо щорічну благодійну традицію і піднімаємо келих за щедрість і втілення всіх наших мрій. Під кожним піднятим келихом маємо на увазі благодійний внесок у місцеві громадські організації. Щодо Києва — ми подаруємо цю неймовірну новорічну ялинку музею Ханенків, який дуже хотів мати свій святковий символ цього року. Запрошую всіх підняти келихи, приєднатися до цього подарунка і розділити з нами радість святкування напередодні Нового року. Нехай він буде для вас сповненим щастя, щедрості, тепла. приємних зустрічей. Адже бути разом — це найважливіше!"

Насолодитися святковою атмосферою до нас у гості прийшли MONATIK, Тіна Кароль, Санта Дімопулос, Віра Брежнєва, Маша Єфросиніна, Алла Барановська, Ліля Литковська, Світлана Бевза, Іван Фролов, Дар'я Хлистун, TAYANNA та багато інших, які також могли зробити фото на пам'ять на старовинній фотокамері й персоналізувати власну ялинкову кулю Moet & Chandon. Було незабутньо!

Маша Єфросиніна
Валерія Гузема
Віра Брежнєва
Тетяна Богдан
Поліна Неня
Тетяна Кодзаєва
Анастасія Єршова
Юлія Єрмолаєва

Повний фотозвіт із заходу можна переглянути за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.