До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все знає Pinterest: 10 головних трендів інтер'єру 2019 року

Хоч до кінця року залишилося більше трьох місяців, перші підсумки не завчасні вони дають не лише здорову дозу мотивації, а й натхнення. Так, стали відомі 10 трендів в декоруванні інтер'єрів, які користувачі найчастіше шукали в Pinterest протягом цього року.

Тканина замість шпалер

Перше місце у пошукових запитах щодо дизайну інтер'єрів займають тканинні стіни. Замість шпалер можна вибрати тканину насичених глибоких відтінків і текстур. Таке рішення легко додасть кімнаті креативу і затишку.

Реклама
Різнобарвний паркет

Паркетні дошки тим і хороші, що фарба лягає на них гладко, а для фантазії немає меж: можна придумати візерунок, можна пофарбувати через одну, а можна зробити малюнок з ефектом мозаїки.

<b>паркет</b>

Каміни

Каміни захопили серця любителів тепла. Чудово виглядають як у приміщенні, так і поза ним.

<b>камины</b>

Олов'яні стіни

Олов'яні елементи в інтер'єрі є ще однією ознакою затишку і ще одним трендом – на вінтаж.

<b>олово</b>

Шпалери з великими малюнками

Яскраві барви і тропічні мотиви – фаворити цього року.

<b>крупный узор обоев</b>

Вертикальний сад

Стіна з живих рослин, які в'ються навколо решіток і ростуть урізнобіч, стала справжнім хітом в оформленні інтер'єрів кілька років тому. Насичений зелений колір рослин і цього року популярний так само.

<b>вертикальный сад</b>

Натуральні басейни

Це варіант для тих, хто хоче почуватися вдома, як у джунглях. Суттєвий плюс – у відсутності хлорки.

Кактуси і сукуленти

Бажання озеленити простір нині властиве не лише власникам модних кав'ярень і ресторанів, а й прихильникам домашнього затишку. Зручно, коли рослинам не потрібен делікатний догляд.

<b>кактусы</b>

Геометрія на стінах

Геометричні елементи на стінах здатні змінити настрій приміщення зі звичайного на цікавий, а ще, можливо, сприяють концентрації і продуктивності. Але це не точно.

<b>геометрия стены</b>

Гірчичний жовтий

Трендовий відтінок року відбився і у палітрі елементів інтер'єру – чи то меблі, стіни, підлога, чи маленькі яскраві акценти.

<b>желтый горчичный</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.