До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про готель Voyage Belek Golf & Spa

Готель Voyage Belek Golf & Spa в Антальї відкривається після масштабної реновації: з унікальним полем для гольфу і новою концепцією ресторанів.

У квітні представлять оновлений Voyage Belek Golf & Spa, розташований 45 кілометрів від Анталії на узбережжі Середземного моря. Він збудований у селищі Белек – це нова точка на карті Туреччини: молодий курорт, з одного боку оточений морем, а з іншого – евкаліптовими лісами, посеред яких полюбляють відпочивати знамениті футболісти.

Реклама

Зараз в готелі триває масштабна реконструкція. З'явиться зона free lounge – м'які дивани, крісла та міні-сад в центрі залу будуть створені для зручності гостей, які прилетіли за кілька годин до заселення в номер або чекають трансфер після виселення. Тепер очікування не набридне, а буде приємним: можна випити вина, відпочити і вивчити всі можливості готелю з допомогою персонального менеджера.

Оновлення відбудуться і в усіх номерах. Перш за все, Voyage Belek славиться своїми віллами. По суті, це повноцінний будинок розміром 100 квадратних метрів: дві спальні, дві ванні кімнати і дві просторі гардеробні, вхід в які обмежений системою кодового замка. Кожен день у номер доставляють свіжі фрукти, а при заселенні чекає пляшка охолодженого ігристого. Вся косметика в номерах – Bvlgari, а з вікон відкривається вид на море, басейн і сад з тропічними рослинами.

Їхати в Voyage Belek варто не тільки за чистим морем, золотим піском і красивими віллами, а й для того, щоб зіграти в гольф на одному з найзнаменитіших гольф-полів у світі – Montgomerie Golf Club. Його оцінять ті, хто розбирається у питанні: над дизайном поля працював шотландець Колін Монтгомері, один з провідних гольфістів світу. Грати в гольф тут можна цілодобово: Монтгомері разом з дизайнерами розробили спеціальне освітлення лунок. На території це одне з найбільш фотографованих місць має вигляд поля схожого на космічний об'єкт.

У новому сезоні Voyage Belek пропонує гостям особливий гастрономічний досвід: на території працюватиме дев'ять ресторанів, в тому числі і один цілодобовий. Китайський і японський ресторани, мексиканська кухня, ресторан традиційної італійської кухні, грецька таверна і турецька кухня – якщо ви приїдете в Voyage Belek всього на тиждень, то не встигнете обійти всі ресторани.

У готелі кажуть, що в новому сезоні особливо чекають гостей з дітьми. Спеціально для них зараз триває робота над оновленням дитячого клубу: тепер з ранку до вечора діти зможуть не тільки грати, танцювати на дитячій дискотеці і розважатися в парку атракціонів, а й навчитися корисних для них речей – наприклад, випікати хліб і кекси, готувати піцу і брати участь в міні-олімпійських іграх. Літній сезон у новому Voyage Belek відкривається у квітні, і це найкращий час, щоб приїхати в Анталію – температура в середньому 22-25 градусів, але ще немає літньої спеки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.