До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: січень 2022

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Кейт Міддлтон народилася 9 січня 1982 року. Photo: Getty Images
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Буде можливість ризикнути, поставивши на карту щось справді цінне — і отримати в рази більше. За невідомістю можуть ховатися блискучі перспективи. Зірки рекомендують у січні ставитись до всіх подій з азартом і ніби граючи.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Розпочаті у січні взаємини навряд чи будуть серйозними. А ось відновленню колись розірваних стосунків перший місяць року сприяє. Пасії з минулого, радше за все, самі проявлять ініціативу, а дати другий шанс колишнім почуттям — гарна ідея.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Бажання продовжити собі свята може уповільнити входження до робочого ритму і згодом обернутися проблемами. Зірки рекомендують розписати навіть найменші завдання, щоб нічого не проґавити. Варіант для сміливих — покластися на керівництво: воно обов'язково про все нагадає.

РАК, 22 червня — 22 липня

Чудовий час, щоб відчути себе гуру у професійній діяльності. Можуть надходити пропозиції щодо участі у конференціях, форумах або навіть прохання стати наставником. Сприятливий січень і для початку навчання.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Цілі минулого року можуть виявитися неактуальними, а отже, настав час переглянути стратегію розвитку. В результаті аналізу стануть помітнішими глибинні внутрішні трансформації, що приведуть до нових горизонтів.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Душа потребуватиме видимих ​​і відчутних змін. Може виникнути бажання розпочати ремонт, змінити вдома все й повністю. Або так само радикально змінити імідж. В обох випадках зірки радять заручитись підтримкою фахівців, щоб уникнути розчарувань.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

У січні можна помітно просунутися кар'єрними сходами. Є шанс успішно інвестувати в нерухомість або вигідно придбати земельну ділянку. Навіть тим, хто не планував подібні покупки, варто розглянути варіанти.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Імовірні планові й спонтанні подорожі за кордон. Відкриття нових країн, інших культур, збагачення знаннями, — хай то буде іноземна мова, чи курс зі стилю, — головна тема січня. Вся інформація буде затребувана, навіть якщо це не відразу стане очевидним.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Осягнути неосяжне буде складно: у січні особисті інтереси можуть суперечити робочим, і вибрати щось одне на шкоду іншому — не варіант. Зірки радять не впадати у крайнощі, а намагатися знаходити баланс.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Імовірні приємні сюрпризи у сфері фінансів: комусь повернуть давно забутий борг, іншим можуть запропонувати цікавий проєкт із непоганим гонораром. В особистому житті штормитиме: можлива поява як нових шанувальників, так і третього зайвого в любовному трикутнику.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Першу половину січня можна провести в розслабленому режимі. Продуктивність останньої декади місяця дасть швидкі результати й виведе найцілеспрямованіших на новий рівень.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

На початку року може надійти несподівана, але дуже цікава пропозиція про співпрацю. Січень підходить для початку юридичних позовів, вирішення бюрократичних питань, оформлення документів.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.