До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: вересень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Сальма Гаєк, народилася 2 вересня 1966 року. Photo: @salmahayek
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Восени у фокусі уваги буде втілення в життя творчих проєктів. Початок вересня обіцяє бути спокійним, а ближче до кінця місяця знадобиться надпродуктивний режим для досягнення швидких результатів.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Коли одні двері зачиняються, відчиняються інші — просто треба змінити кут зору, щоб це помітити. Вересень годиться для завершення юридичних справ і бюрократичних процедур. Помірний ризик може виправдати себе.

БЛИЗНЯТА, 21 травня — 21 червня

У першій декаді місяця ймовірні фінансові бонуси від посередницьких послуг. Вересень слушний для короткої відпустки: зміна декорацій допоможе генерувати нові ідеї або підібрати ключ до виходу зі складних ситуацій.

РАК, 22 червня — 22 липня

Фінансовий добробут стане центральною темою місяця: належить критично переосмислити статті витрат і задуматися над пошуком нових джерел доходу. Сприятливий час для великих покупок, підписання контрактів і укладення угод про довгострокову співпрацю.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Гороскоп рекомендує вибірково ставитися до кола своїх приятелів: можливо, настав час попрощатися з кимось із них, якщо той гальмує розвиток. І навпаки: ближче до кінця місяця ймовірна зустріч зі старим знайомим, що може дуже потішити.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Місяць буде багатий на позитивні події й радісні звістки, подарує заряд бадьорості й активності всім представникам знака. Трохи зусиль — і будь-яке добре продумане та сплановане починання має шанс стати успішним і перспективним.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Зірки активізують допитливість. Читання із захватом книжкових новинок, отримання нових знань на курсах або тренінгах — ніщо не минеться марно. Свіжа інформація знадобиться вже в найближчому майбутньому.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Для представників цього знака із закінченням літа період подорожей не закінчується, а навпаки — тільки починається. Закордонні відрядження будуть цікавими, а переговори — успішними. Головне — бути сміливішим.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Початок осені ідеальний, щоб подбати про здоров’я, подумати про поліпшення житлових умов, створення або збільшення родини — і зробити кроки в цьому напрямі. У вересні добре б відвідати далеких родичів, відновити й зміцнити сімейні зв’язки.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Попри те, що у фокусі будуть робочі справи, радикального втручання вони не потребуватимуть. Наймані працівники можуть розраховувати на кар’єрне зростання й підвищення зарплати.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Пристрасті в особистому житті відійдуть на другий план, їх замінить повноцінне спілкування з друзями. Зірки рекомендують упровадити фізичні навантаження в буденний розклад, а на вихідних влаштовувати недалекі подорожі.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Вересень пройде під знаком романтики. Хтось переконається в тому, що стара любов не іржавіє, а хтось відчує приплив почуттів у нинішніх стосунках. Зірки радять уникати лише любовних трикутників: навряд чи вибір у результаті буде зроблено на користь представників знака.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.