До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: жовтень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Гвінет Пелтроу народилася 27 вересня 1972 року. Photo: @gwynethpaltrow
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Чим більше завдань у жовтні, тим значущіше досягнення. Час перевірити себе на витривалість: у багатьох відкриється друге дихання. Навіть якщо хочеться зробити паузу, зірки не рекомендують зменшувати темп: варто дочекатися результатів.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Жовтень допоможе відшукати стежку до себе — варто лише прислухатися до інтуїції й довіритися їй. Корисними заняттями місяця стануть читання книг, бесіди з близькими людьми, ґенерування ідей і планування майбутнього.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Самопрезентація і професіоналізм допоможуть просунутися в кар'єрі й досягти непоганих результатів. Ви зможете завершити старий проєкт, а також є великі шанси отримати нову цікаву пропозицію з перспективою особистісного розвитку й фінансового зростання.

РАК, 22 червня — 22 липня

Збирання, оброблення інформації та трансляція її іншим — ключові теми жовтня. І неважливо, йдеться про спільне проведення часу з власними дітьми чи про обмін експертними думками в колі колег — і те, й інше принесе користь і задоволення учасникам процесу.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

В середині осені на перший план може вийти вирішення житлових питань. Що б не було задумано — переїзд, купівля, продаж, ремонт, початок будівництва будинку, — все відбудеться так, як і заплановано.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

На хвилі романтики багато представників знаку вийдуть на новий рівень довіри у взаєминах. Водночас підвищується ймовірність початку альтернативного роману. Зірки не радять поринати з головою в емоції.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

У жовтні здасться, що час стиснувся, а встигнути потрібно всюди і одночасно. Проте ні: зірки рекомендують сфокусуватися на чомусь одному, дійсно важливому, а виконання інших справ розглядати винятково з позиції "чи наблизить мене ця дія до моїх цілей?"

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Жовтень удалий для зміни роботи, підвищення, перемовин з керівником про можливість очолити проєкт або відділ. Період сприятливий для вирішення юридичних питань та взаємодії з авторитетними людьми.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Велика ймовірність вдало інвестувати кошти, укласти вигідну угоду або зробити значущу покупку. Отримати кредит, радше за все, теж вдасться, а якщо будуть сумніви, зірки рекомендують проконсультуватися зі знайомими фахівцями.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Максимум неформального спілкування, поїздки, а також оформлення важливих документів — приблизно так пройде жовтень. Рекомендація зірок — уважно ставитися до деталей домовленостей.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Багатьох представників знака супроводжуватиме удача в нових починаннях і масштабних ініціативах, в оточенні з'являться цікаві люди, й ці несподівані знайомства можуть перерости в дружбу на довгі роки.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Жовтень обіцяє бути спокійним і гармонійним. У цей час добре частіше бувати на свіжому повітрі, вибиратися за місто. На пленері легше переглянути свої попередні установки й відкрити для себе нову зону зростання — у творчості, хобі або професійній діяльності.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.