До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: жовтень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Дакота Джонсон народилася 4 жовтня 1989 року
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Події в жовтні розвиватимуться в пришвидшеному темпі. Тому й рішення доведеться ухвалювати швидко — без тривалих роздумів і зважування всіх можливих варіантів. Критичне мислення допоможе прийняти зміни й підлаштуватися під них. Тим, хто проявить сміливість і не побоїться ризикнути, усміхнеться удача.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Настав час отримувати насолоду від життя у всіх її проявах. Смачна їжа, гарний одяг, принади побуту — все тішитиме, якщо зосереджуватися на цікавих деталях і приємних дрібницях. Цього жовтня варто ставити фінансові цілі й продумувати шляхи їхнього досягнення.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Радісна звістка для тих, хто переживав останнім часом не дуже прості часи: сіра смуга в жовтні добігає кінця. Близнюки, що створюють нові або реанімують старі проєкти, отримають змогу насолодитися результатами своєї праці. І спланувати вдалу стратегію подальшого розвитку.

РАК, 22 червня — 22 липня

Гороскоп рекомендує сповільнитися, нікуди не поспішати й не ухвалювати ніяких важливих рішень цього місяця. Краще бути уважним до близьких родичів і дітей. Підтримка рідних допоможе впоратися із чим завгодно. Теплий плед, чай з медом і цікава книга доповнять принадність спокійних осінніх вечорів.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Багато хто з Левів зможе відчути приплив сил та енергії, бажання негайно діяти. Але гороскоп застерігає від одноособових рішень і опертя в роботі тільки на власні сили. У співпраці все даватиметься меншими зусиллями. Мудра порада, конструктивна критика або рука допомоги в жовтні виявляться дуже доречними.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Час перемкнути увагу з матеріальних завдань на духовні. Варто прислухатися до інтуїції — і побачити підтвердження її підказів у житті. У жовтні добре вивчати літературу з психології, прокачувати інші навички й знання. Будь-яке занурення в нову інформацію принесе свої інсайти й відкриття.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Середина осені провокуватиме на рішучі кроки: гороскоп рекомендує обстоювати своє й розраховувати на власні сили. Наприкінці місяця деяким представникам знака випаде нагода проявити себе й підкріпити експертність у професійних питаннях, що піде на користь репутації.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Доля надасть чудові можливості провести "роботу над помилками": відновити втрачені контакти, досягти компромісу в суперечках, завершити відкладені справи, віддати борги, позбутися усього зайвого. А ось нові починання варто відкласти на наступний місяць, вивільнивши для них і час, і сили, і фінанси.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Перебіг справ залежатиме від того, якими видалися попередні кілька місяців. Позитивні тенденції, які вже почали проявлятися, дістануть ще більшого розмаху. Але й проблеми можуть підсилитися, якщо нехтувати їхнім розв’язанням. Сприятливий час для врегулювання важливих питань — перша декада жовтня.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Місяць буде сповнений романтичних переживань і приємних емоцій. Можливі бурхливі й пристрасні романи, що мають усі шанси перерости в серйозні стосунки, а якщо вони вже на цьому рівні, — вірогідні освідчення й поява усвідомленої готовності стати батьками.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Надмірне занурення в глобальні політичні умови відвертатиме Водоліїв як від вирішення побутових питань, так і від робочої рутини. Щоб зберегти продуктивність і місце в офісі, гороскоп рекомендує більше часу надавати зустрічам з партнерами, щоб відчувати реальну користь для соціуму.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Цей місяць віщує абсолютно несподівані, але дуже цікаві знайомства. Вони можуть здатися багатонадійними, але особливо тішитися не варто: переговори й партнерства, що почалися в жовтні, можуть не принести результату відповідно до початкових планів та очікувань.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.