До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: жовтень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Дакота Джонсон народилася 4 жовтня 1989 року
ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Багато представників знаку в жовтні відчують прилив сил і життєвої енергії, а деяким на думку спадуть просто геніальні ідеї. Гороскоп рекомендує не гаяти часу і реалізовувати задумане якомога швидше: до кінця місяця ентузіазм може згаснути – і шанс зникне без вороття.

Реклама
СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Для Скорпіонів настає дуже романтичний період. Багато з них поринуть у любовні переживання і флірт. Піднесений настрій стане звичним. Деякі представники знаку почнуть вибудовувати нові відносини, але можливий і сплеск пристрасті в тих, що вже є.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Весь жовтень Стрільців супроводжуватиме хороший настрій. Місяць сприяє запуску нових професійних проєктів. Особливо поталанить народженим з 11 до 19 грудня: удача вестиме їх у всьому, що стосується особистісного зростання і самопрезентації.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Найкращою стратегією поведінки для Козерогів у жовтні стануть терпіння і праця. Ті, хто очікує швидких результатів своїх дій, можуть розчаруватися. Зате у тих, хто грає довготермінову гру, є шанс отримати більше від запланованого. Якщо взяти відповідальність за власне життя у свої руки, воно може розвернутися на 180 градусів.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Весь місяць представників цього знаку оточуватимуть цікаві люди, і ті, з ким вдасться заприятелювати в жовтні, залишаться в житті надовго, якщо не назавжди. Початок осені мине під знаком інтелектуальної творчості: може з'явитися бажання почати вести щоденник, блог або навіть писати книгу.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Інтуїція буде загострена, а внутрішній голос звучатиме сильніше – особливо у тих, хто народжений 7-11 березня. Гороскоп рекомендує прислухатися до своїх відчуттів і уважніше ставитися до снів: вони можуть багато чого прояснити. Але не забуваймо про баланс емоційного і раціонального підходу.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Звичний темп життя може почати пришвидшуватися вже з перших чисел місяця; ймовірні емоційні провокації з боку оточення. Для особливо енергійних і темпераментних Овнів хорошою профілактикою суперечок і сварок стануть заняття у фітнес-клубі, біг або інше фізичне навантаження.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Жовтень сприятливий для гармонізації особистих відносин або пошуку партнера. А ще Тельцям захочеться глобальних змін: у когось виникне бажання змінити оточення, хтось задовольниться зміною іміджу. В останньому випадку почуття стилю не зрадить, головне – не вийти за межі бюджету.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Багато Близнюків захочуть вирушити в подорож – зірки радять вибрати якусь екзотичну країну. У деяких представників знаку з'являться знайомі або партнери за кордоном. А хто давно хотів, але не міг вивчити іноземну мову, матиме ще один шанс – прогрес буде очевидний.

РАК, 22 червня – 22 липня

Представників знаку очікують зміни, які можуть торкнутися різних сфер життя, але всі вони – на краще. Затягнуті і дискомфортні ситуації нарешті вирішаться, але деяким Ракам доведеться змінити свої погляди, а комусь – переглянути весь світогляд.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Жовтень видасться багатим на приємні моменти. Гороскоп обіцяє Левам кар'єрний зліт, зміцнення соціального статусу і вихід на новий рівень експертності в своїй справі або професії. Найбільше пощастить народженим з 11 по 18 серпня: їм зірки обіцяють несподівані бонуси і подарунки.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Графіки, органайзери і чіткий режим дня допоможуть Дівам подолати надокучливу осінню нудьгу і прокрастинацію. Під впливом планет багатьом доведеться розставити пріоритети заново і попрощатися з усім, що заважає розвитку і руху: чи то старі речі, чи давні знайомства.

Текст: Міла Шакун @milashakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.