До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: листопад 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Джулія Робертс народилася 28 жовтня 1967 року. Photo: Neil Mockford / Getty Images
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Листопад наповнений мріями та ілюзіями. Нові стосунки можуть виявитися недовговічними, рожеві окуляри доведеться зняти, але емоцій таке захоплення подарує багато, а з ними — ідеї для творчості та сплески натхнення.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Цього місяця ймовірне поліпшення поточних романтичних взаємин чи зав'язування нових. Листопад принесе приємні сюрпризи і вдалий шопінг. Зірки рекомендують не стримувати бажань і балувати себе.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

У листопаді Близнюки можуть вирушити у закордонну подорож, умови для поїздки будуть найсприятливішими. З'явиться шанс проявити себе в незвичайній якості, можливо, випробувати щось уперше. Не варто відмовлятися від подарунків долі: вони припадуть до душі.

РАК, 22 червня — 22 липня

Плідний період для багатьох представників знаку, який підходить для старту проєкту або першого кроку в реалізації давно продуманого плану. Для додаткової мотивації можна влаштувати змагання з колегами на результат: азарт дозволить не розгубити інтерес до розпочатого.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Перемогти листопадову апатію й нудьгу допоможуть регулярні фізичні навантаження. Чи то фітнес, тренажерний зал, чи то допомога друзям з ремонтом — важливо бути в тонусі і зайняти себе справою, а в процесі діяльності з'явиться бажання переключитися на більш значущі проєкти.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

У фокусі уваги перебуватимуть краса і здоров'я. Листопад обіцяє вдалий шопінг, а також занурення у тему біохакінгу: запустивши інтервальне голодування або детокс-програму, можна поліпшити самопочуття й зміцнити імунітет.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Закінчення осені підходить для вирішення складних робочих питань, завершення поточних проєктів і професійного розвитку. Ті, хто працює на себе, можуть сміливо запускати додатковий напрямок у бізнесі.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Зірки рекомендують проявити ініціативу. Навіть якщо на шляху до мети чи мрії можливий конфлікт, це не є підставою опускати руки. Емоції врешті-решт ущухнуть, а результат залишиться, незалежно від способів його досягнення.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Попереду — період напруженої інтелектуальної роботи. Ймовірно, будуть перемовини з новими діловими партнерами чи клієнтами, доведеться обробляти значний обсяг інформації, багато в чому несподіваної. Цей час ідеально підходить для саморозвитку.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Максимум неформального спілкування, поїздки й оформлення важливих документів — приблизно так пройде листопад. Рекомендація зірок — уважно ставитись до деталей домовленостей.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Проєкти, розпочаті у листопаді, можуть стати успішними найближчим часом, головне — не відступати, навіть якщо здається, що щось йде не за планом. До кінця місяця вдасться "видихнути", перейти в комфортний для себе режим та отримати приємний сюрприз під завісу осені.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Саме час вийти у публічний простір — поділитися досвідом і знаннями з колегами або надихнути та мотивувати тих, хто цього потребує. Не варто залишатися в тіні — зірки рекомендують заявляти про себе і свої таланти.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.