До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: листопад 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Скарлетт Йоганссон народилася 22 листопада 1984 року
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Місяць буде непростим, але результативним — особливо якщо на шляху до мети діятимете сміливо. Хмари навколо можуть збиратися, проте це допоможе розставити всі крапки над i в особистих і ділових відносинах. Зайві люди самі пропадуть з радарів, але їхнє місце швидко перестане бути вакантним.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Всю увагу в листопаді буде зосереджено на рідних і близьких. Це прекрасний час для теплих сімейних вечорів, планування весілля або народження дитини, облаштування дому. Місяць сприятливий для угод з нерухомістю та розв’язання житлових питань, чи то переїзд, чи то ремонт або будівництво.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Час переходу на новий рівень. Особливо вдалим місяць буде для тих, хто переглянув своє минуле й побачив новий вектор розвитку. Можуть відбуватися доленосні зустрічі, траплятися важливі повороти на життєвому шляху. Головна порада — передбачити розвиток подій на два, а то й три кроки вперед.

РАК, 22 червня — 22 липня

Здобуття нового фаху або підвищення кваліфікації — на це варто витратити час і кошти в листопаді. Тому, хто має творчу сферу інтересів, останній місяць осені подарує заряд натхнення, нові ідеї, смисли й проєкти. Звісно ж, якщо ризикнути, вийти за звичні межі й дати волю уяві.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Представники знаку можуть розраховувати на поліпшення матеріального стану. На когось чекає підвищення або бонуси за виконану роботу. А хтось переведе свої робочі проєкти в онлайновий формат і в такий спосіб виграє в часі — його в листопаді, найімовірніше, трохи більше потрібно буде віддати родині й дітям.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Сприятливий період для тих, хто вміє чекати й має витримку. У листопаді давні проєкти принесуть свої плоди, а нові починання приведуть до вагомих результатів у майбутньому. Гороскоп рекомендує забути про поспіх, відвертальні чинники й розраховувати на багатоходову тривалу гру.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Уміння в усьому знаходити баланс подарує приємні миті, які захочеться надовго зберегти в пам’яті. Романтика супроводжуватиме багатьох: деякі пари зважаться на шлюб, у самотніх є всі шанси знайти свою другу половину, а хтось реанімує стосунки з минулого.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Кінець осені принесе більше подорожей, ніж кілька минулих місяців укупі: під впливом планет представникам знака буде складно всидіти на місці. На декого чекають відрядження. Крім того, жагу руху втамують часті прогулянки або пробіжки, та й тренування теж підуть на користь.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Починається активний і вдалий період. Комусь пощастить у розвитку бізнесу й інвестуванні, хтось відчує приплив енергії для протистояння конкурентам, а деякі Стрільці спрямують свої ресурси на вдосконалення тіла і долучаться до силових тренувань. У будь-якому разі загальний позитивний настрій гарантований.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Інтенсивність подій у листопаді може виявитися непростим випробуванням, незалежно від їхнього характеру. Навіть масштабні успіхи можуть вибити ґрунт з-під ніг, якщо будуть стрімкими й несподіваними. Погляд з боку допоможе переосмислити те, що відбувається, і подивитися на нього в позитивному сенсі.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Листопад — шанс сповільнитися перед насиченим груднем. Гороскоп рекомендує ощадно витрачати і матеріальні, і внутрішні резерви — зосередитися на простих побутових втіхах: смачна їжа, курс масажу, зустрічі з друзями допоможуть досягти гармонії. Відпустка, навіть коротка, теж буде доречною.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Потреба в яскравих емоціях буде такою сильною, що творчі особистості можуть придумати собі об’єкт обожнювання або прийняти звичайну ввічливість за симпатію й флірт. Варто тверезіше й реалістичніше дивитися на стосунки, щоб не потрапити в пастку власних ілюзій.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.