До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: листопад 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Анна Вінтур народилася 3 листопада 1949 року
СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Листопад обіцяє бути насиченим і не нудним: багато зустрічей, спілкування, нової інформації і потужний приплив енергії в робочих питаннях. У той же час гороскоп налаштовує на відновлення відносин, зокрема романтичних – у життя може повернутися хтось із колишніх пасій.

Реклама
СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Удача і везіння супроводжуватимуть Стрільців, народжених з 14 до 21 грудня, але й іншим представникам знаку листопад принесе чимало приємного – наприклад, зустріч з ідеальним партнером. На хвилі ейфорії головне зберігати відчуття реальності і не забувати про конкретні кроки до досягнення цілей.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Тих, хто доклав достатньо зусиль на початку осені, листопад потішить першими результатами: кар'єрним ростом, несподіваною премією чи іншим фінансовим бонусом. Гороскоп рекомендує уникати спонтанних витрат і відкласти великі придбання на кінець місяця – куплене в поспіху може розчарувати.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Активність представників знаку – як фізична, так і ментальна – буде на висоті. Хтось докладе максимум зусиль, щоб прийти в форму, а хтось займеться розвитком власного проєкту. Листопад – вдалий час для бізнес-ініціатив і швидкого старту. Але у Водоліїв, народжених з 2 до 16 лютого, можуть трапитися затримки з паперами.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

У листопаді планети підштовхуватимуть Риб до самопрезентації, самопіару і спілкування, зокрема онлайн, з широкою аудиторією. Якщо є ідеї проведення вебінарів, онлайн-тренінгів та прямих ефірів – саме час їх втілити. Чим оригінальнішим буде задум, тим легшим виявиться його реалізація.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Вся увага – на кар'єрні досягнення. Перевиконання планів, нові робочі рекорди і, як результат, задоволення і фінансова винагорода очікують тих, хто готовий ризикувати і викладатися на повну. Народжених з 12 до 18 квітня особливо супроводжуватиме удача – як у грошових питаннях, так і в запуску нових проєктів.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Листопад запрошує до публічності. Хтось із представників знаку виступить як експерт у професійному колі, а когось очікує вихід до найширшої аудиторії. В роботі Тельців, народжених у травні, можуть відбуватися збої при обміні інформацією – гороскоп рекомендує ретельно перевіряти важливі документи.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Для Близнюків особливо актуальними будуть теми відносин і фінансів. Велика ймовірність потрапити під чарівність харизматичного незнайомця і зануритися в атмосферу бурхливого роману. Можуть виникнути як незаплановані витрати, так і несподівані фінансові бонуси – особливо це стосується Близнюків, народжених з 13 до 20 червня.

РАК, 22 червня – 22 липня

Листопад ряснітиме емоціями і приємними сюрпризами. Народжені з 5 до 10 липня відчують додаткову впевненість у собі, оточення це зауважить і, ймовірно, запропонує дружбу або співпрацю. Кінець осені – чудовий період для творчості і освоєння нових професій.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Останній місяць осені буде продуктивним для більшості Левів, а особливо вдалим – для народжених з 18 до 22 серпня і тих, хто займається саморозвитком. Тренінги, робота з коучем або самоаналіз виявляться дуже доречними і принесуть результати зовсім скоро.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Листопад готує багато роботи – офісної теж, але здебільшого домашньої. Клопоти, цілком ймовірно, будуть пов'язані з нерухомістю. Когось очікує операція з продажу квартири або будинку, комусь, навпаки, випаде нагода придбати житло. Народжені в серпні Діви можуть змінити місце проживання.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Оточення гадатиме, що у Терезів справи йдуть як завжди, але насправді це не так: навіть незначні події в листопаді цього року можуть привести до глобальної переоцінки цінностей. Це сприятливий час для опрацювання переконань, що обмежуть, з психологом і звільнення від них – особливо для народжених з 11 до 22 жовтня.

Текст: Міла Шакун @milashakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.