До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: листопад 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Дарія Вербова народилась 9 листопада 1983 року
СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Скорпіонам захочеться змін у житті, і почати найкраще з нової стрижки. Місяць буде сприятливим для експериментів з іміджем, шопінгу і косметичних процедур. Це може призвести до незапланованих витрат, але вони будуть радісними. Можливі й великі придбання – наприклад, автомобіль або квартира. У роботі все буде спокійно і стабільно, що може навіяти нудьгу.

Реклама
СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Листопад змусить більшість Стрільців працювати в режимі авралу і мультифункціональності. Буде потрібно швидко приймати рішення, часом непрості, але з'явиться шанс значно поліпшити матеріальне становище. На це піде багато сил і часу, що, можливо, не сподобається сім'ї. Ця перманентна ситуація може похитнути і без того нестабільні відносини.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Козерогів в останній місяць осені потягне на геройство і самопожертву. Цим можуть скористатися недоброзичливці і заздрісники та втягнути Козерога в авантюру. Найкращим засобом захисту від неприємностей стане холодний розрахунок в будь-якій справі. Можливий раптовий бурхливий роман. В серйозні відносини він не переросте, але надовго залишиться в пам'яті.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Осіння хандра і депресія можуть накрити Водоліїв з головою. Захочеться усамітнитися і виїхати ближче до природи. Обставини підштовхнуть завершити відносини, що вже вичерпали себе, а місце, що звільнилося навколо Водоліїв займуть однодумці. Потрібно лише трохи почекати – і життя налагодиться.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

У листопаді неминучі нові знайомства, а разом з ними – приємні сюрпризи і яскраві емоції. Місяць буде активним: завдяки робочому настрою всі проекти "підуть як по маслу". Ідеальний час для занять духовними практиками, самоаналізу і медитацій, а також для розвантажувальних днів, дієт і лікувального голодування (обов'язково під контролем фахівців). Час нових ідей і одкровень.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Місяць буде напруженим: несподівані зміни в давно налагоджених справах спутають плани і змусять витратити час і сили на вирішення виниклих труднощів. Для тих, хто візьме ситуацію під контроль, почнеться новий етап в житті, а до кінця місяця про проблеми можна буде згадати з усмішкою.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

У листопаді Тельці будуть занурені у романтичні відносини: це вдалий місяць, щоб налагодити особисте життя. Сконцентруватися на чомусь іншому буде непросто, але доведеться – щоб не уславитися інтровертом і ледарем. Це місяць рефлексії, довгих роздумів і планування, але не повної свободи дій і прийняття рішень. Найкращий спосіб зберегти внутрішню гармонію і емоційний баланс – регулярні заняття спортом: вони стануть відмінним джерелом енергії і профілактикою стресів.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Близнюки будуть сповнені сил і енергії. Якщо направити їх в потрібне русло, можна отримати підвищення на роботі або запрошення в цікавий проект. Поєднувати роботу, сім'ю і зустрічі з друзями цього місяця буде легко: в добі ніби стане на кілька годин більше, головне правильно розподілити час.

РАК, 22 червня – 22 липня

Листопад для Раків стане місяцем контрастів: напади ліні чергуватимуться з бажанням перевернути гори. Не варто себе змушувати робити щось в періоди апатії: результату не буде. Зустрічі з друзями і прогулянки на свіжому повітрі допоможуть збалансувати настрій. В середині листопада Раків чекає подарунок або приємний сюрприз.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Левам в листопаді захочеться тепла і затишку. Плед, книжка і чашка гарячого шоколаду стануть межею мрій. Бажання проводити час з сім'єю, зібрати близьких людей у своєму будинку протримається до середини місяця. На цій хвилі можуть налагодитися зіпсовані відносини з кимось із родичів. Ближче до кінця листопада Леви захочуть вийти у світ, і графік заходів буде дуже насиченим.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Для Дів листопад розпочнеться з рутини. Доведеться витрачати час на бюрократів і відстоювати свої інтереси і права. Але до другої декади все вирішиться, і Діви зможуть видихнути. У листопаді є ризик простудних захворювань; вітаміни і повноцінне харчування підтримають імунітет.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Листопад – час можливостей. Щоб досягти найсміливіших цілей, варто все підсумувати, розставити пріоритети і скласти план дій. Тайм-менеджмент і дисципліна – запорука успіху цього місяця. Максимальна концентрація на поставленій мети не дозволить піддатися спокусам і порушити графік. В кінці місяця можлива невелика відпустка. Якісний відпочинок і нові враження додадуть сил і надихнуть на нові ідеї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.