До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: травень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Лінда Євангеліста
ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

У травні нарешті можна сповільнитися, взяти відпустку, побути з близькими людьми. Всі серйозні справи краще відкласти на літо: інакше отримані результати навряд чи відповідатимуть затраченим зусиллям і очікуванням. Насолоджуватися весною — наразі найкраще заняття.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Попереду творчий місяць, наповнений яскравими емоціями і приємними моментами. Буде достатньо передумов для сміливих вчинків і авантюр. Але не варто поспішати з рішеннями: найліпше з них прийде, коли крізь логічні висновки проб'ється голос інтуїції.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Місяць романтики, спілкування і теплих душевних зустрічей. Відновляться деякі старі контакти — і, ймовірно, стануть корисними в майбутньому. Травень сприятливий для великих фінансових угод і запуску масштабних проєктів з потенційно високим доходом.

РАК, 22 червня – 22 липня

Травень може видатися дуже динамічним. Сконцентрувавши зусилля на бажаному, цілком реально здійснити прорив. Ця тенденція проявиться і в роботі, і в особистому житті: бурхливу пристрасть зірки обіцяють як тим, хто вже перебуває у стосунках, так і тим, хто їх лише розпочинає.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Останній місяць весни, найімовірніше, відсіє зайве і непотрібне. Випаде шанс поглянути на звичні речі по-новому і змінити своє ставлення до них. Можливо, доведеться прийняти відповідальне рішення і просунутися вперед соціальними чи кар'єрними сходами.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Травень подарує креативні і, на перший погляд, нереальні ідеї. Проте зірки радять проявити трішки божевілля. Саме час повірити в свою геніальність і переконатися, що можливо все. Звичні рішення не для цього травня, у всіх сферах життя вітається неординарність.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Кінець весни час для особистісного зростання і творчості. Особливе місце варто відвести візуальним задоволенням. Експерименти з іміджем, перестановка меблів у будинку, перегляд улюблених фільмів або відвідування виставки цілком несподівано додадуть життю нового вектора.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Травень може виявитися досить енерговитратним. На когось чекає новий робочий проєкт, від інших очікуватимуть уваги близькі родичі, а комусь випаде нагода вдало розібратися з тривалими юридичними проблемами.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Попереду час, сповнений романтики. Можливо, він ознаменується початком нових взаємин, а може, навіть виникне любовний трикутник. Сприймати світ через рожеві окуляри приємно, але зірки рекомендують все ж таки не забувати про критичність мислення, які б почуття та емоції вас не заполонили.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Очікується насичений спілкуванням і навчанням місяць. Гороскоп рекомендує бути сміливішими і відкриватися для нових можливостей. Варто спробувати щось новеньке, щоб отримати невідомий раніше досвід, а з ним, цілком можливо, і фінансовий бонус.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Навряд чи вдасться дотримуватися запланованого списку справ, найліпше підлаштовуватися під ситуацію. Той, хто спробує гнути свою лінію, ризикує, витративши сили та ресурси, залишитися невдоволеним. Гнучкість і легкість найкращі провідники у травні.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Час пожинати плоди своєї праці. Зараз або стане зрозуміло, що все йде саме так, як хотілося, або ж підтвердиться неспроможність початкового плану — і це спонукатиме до зміни орієнтирів. У будь-якому разі навіть найнесподіваніші зміни — на краще.

Текст: Мила Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.