До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: травень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Лінда Євангеліста народилася 10 травня 1965 року
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Травень буде насичений подіями. Те, що на перший погляд здається випадковістю або збігом, може стати початком неймовірних пригод. Ближче до кінця місяця захочеться зробити безліч спонтанних покупок, тому варто заздалегідь скласти шопінг-лист: він допоможе уникнути зайвих витрат.

Реклама
БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Місяць обіцяє бути легким, повітряним, наповненим творчістю і романтикою. Багато Близнюків будуть сповнені ідей і планів; це чудовий час, щоб замислитися про майбутнє. Головне – зберегти баланс натхнення і практичності: є ризик поплисти у мріях до паралельної реальності.

РАК, 22 червня – 22 липня

Останній місяць весни видасться особливо продуктивним. Концентрація буде на максимумі, і багатьом Ракам навіть найскладніші завдання здадуться елементарними. Ймовірно, з'явиться бажання контролювати інших, але його не всі оцінять. Травень – чудовий період для стратегічного планування.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Місяць обіцяє бути суєтним – цілком можливо, що багато планів сплутаються, але в цьому хаосі можуть виникнути приємні пропозиції або несподівані поїздки. Авторитет Левів зросте: друзі звертатимуться за порадою, а колеги – за експертною оцінкою.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

У травні Діви відчуватимуть себе сильними і активними. Чим більше зусиль буде витрачено на роботі, тим більше енергії з'явиться на нові подвиги. До кінця місяця виникне раптове бажання змінити життя. Варто обміркувати все до дрібниць – і тільки тоді діяти або відкласти зміни до інших часів.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Перша половина травня буде досить розслабленою. Комусь вдасться змінити обстановку і вирушити в закордонну подорож, а комусь – вибратися на природу і побути наодинці з собою. Але вже до середини місяця життя увійде у режим багатозадачності. Планування допоможе уникнути марних витрат часу і збереже сили.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

У травні багатьом Скорпіонам вдасться гармонійно поєднувати роботу, сім'ю і захоплення. З другої декади можливі нові починання: від несподіваного хобі до навчальних курсів або старту власного бізнес-проекту. Головне слово місяця – "баланс".

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Стрільцям травень відкриє нові можливості. Ймовірно, ланцюжок подій змусить по-новому поглянути на себе. Місяць буде вдалим у фінансовому плані: можна очікувати премію або підвищення зарплатні. У когось можуть з'явитися думки про дітей, а в когось попереду багато спілкування з ними.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Травень стане періодом оновлення та переродження. Все зайве і непотрібне саме піде з життя Козерогів. Хапатися за те, що розсипається на частини, не варто. Простір, що звільнився зовсім несподівано, вже у кінці місяця наповниться чимось новим і приємним.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Перша декада травня – час спілкування з рідними і близькими, і у багатьох Водоліїв загостряться чутливість і емоційність. До кінця місяця на зміну емоціям прийдуть раціоналізм і практичність. Багато представників знаку перетворяться у трудоголіків і пропадатимуть на роботі.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

У травні у Риб з'явиться можливість отримати новий досвід. Це хороший період для експериментів на роботі і в особистому житті. Можливі несподівані пропозиції і незвичайні прохання. Ці авантюри, цілком ймовірно, можуть кардинально змінити життя представників знаку.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

У травні Овни відчують себе особливо привабливими, і не без підстав: впевненість у собі, чарівність і шарм зашкалюватимуть. Деяким на цій хвилі захочеться оновити гардероб, змінити стрижку або інтер'єр у квартирі. Ініціатива в особистих і робочих відносинах зміцнить зв'язок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.