До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: березень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Різ Візерспун народилася 22 березня 1976 року
ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Для Овнів весна розпочнеться з планування найближчого майбутнього. Деякі можуть усвідомити, що обраний шлях цікавить уже не так, як раніше, і перспективи вже не такі привабливі. Саме час розібратися з пріоритетами і відкоригувати середньотермінові цілі.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Чим зухвалішими будуть березневі плани Тельців, тим масштабнішими будуть їхні результати. При цьому не варто уникати допомоги і порад — погляд з боку допоможе побачити деталі, що можна було прогавити. Але ключові рішення все ж краще приймати самотужки.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

У березні стануть помітними результати справи, розпочатої взимку. І тут же у багатьох Близнюків з'явиться можливість спробувати себе в чомусь новому. Ближче до кінця місяця ймовірне поліпшення фінансового становища, гроші можуть прийти з абсолютно несподіваного джерела.

РАК, 22 червня – 22 липня

Березень принесе відчуття дитячої радості від своїх перемог. У деяких Раків можуть виникнути нові грандіозні ідеї, які вже до літа, ймовірно, вдасться реалізувати. А у когось з'явиться друга половинка, і місяць мине в атмосфері побачень і закоханості.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

З настанням весни багатьом Левам захочеться змін. Нові проєкти, бізнес, робота, новий будинок або відносини — кожному березень запропонує щось своє. Але гороскоп рекомендує ретельно обмірковувати кожне рішення, уникати авантюр і ризикованих затій.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

У березні у багатьох Дів зростуть амбіції, а разом з ними масштабуються цілі і бажання. Головна порада гороскопу на цей період — адекватно оцінювати свої сили і можливості, щоб не перегоріти на половині шляху до омріяного результату.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

У житті Терезів можуть відбутися кардинальні зміни, спровоковані ззовні. На когось рухне слава, хтось обійме нову посаду, а в когось зміни торкнуться світогляду. Уміння в будь-якій ситуації знайти плюси допоможе адаптуватися до сюрпризів долі.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Для багатьох Скорпіонів березень виявиться місяцем знайомств, спілкування та поїздок. Зірки рекомендують більше часу проводити офлайн: почистити свої соціальні мережі, відписатися від зайвих розсилок і нецікавих блогерів, а краще — взагалі влаштувати собі цифровий детокс.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Березень обіцяє прояснити заплутані питання і відносини, а також – завершення тривалих проєктів. Комусь доведеться зробити серйозний вибір: можливо, відмовитися від чогось меншого на користь масштабного і бажаного.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Щоб березневі зміни не застали зненацька, гороскоп радить зіграти на випередження і змінити те, що більше не дарує задоволення: роботу, гардероб чи навіть домашній інтер'єр. Зробивши перший крок назустріч оновленню, Козероги відчують смак життя.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Перший весняний місяць торкнеться теми кохання, але у всіх по-різному. Деякі вирішать припинити відносини, що вже вичерпали себе. А хтось дасть своїй пасії другий шанс у надії реанімувати почуття. І навіть любовні трикутники не будуть рідкістю.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Зірки налаштовують на операції з нерухомістю, прийняття важливих стратегічних рішень і зміну вектора професійної діяльності. Це час сміливих рішень, тотального оновлення і перезавантаження. Експерименти в усьому — запорука успіху для Риб.

Текст: Міла Шакун ( @mila.shakun)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.