До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: березень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Леді Ґага народилася 28 березня 1986 року
РИБИ, 21 лютого – 20 березня

У березні варто бути готовими до глобальних змін у житті. Можливо, з'являться нові інтереси або нове оточення. У деяких імовірний переїзд в інше місто або зміна місця проживання, хтось почне ремонт у квартирі. Такі зміни не минуть без стресу, але до кінця місяця Риби повністю адаптуються і насолоджуватимуться трансформацією.

Реклама
ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Початок весни обіцяє бути насиченим. Нескінченна низка справ, зустрічей і заходів закінчиться у другій декаді березня – можна буде видихнути і розслабитися. Комусь захочеться утримати темп, але зірки радять довіритися обставинам і плисти за течією. У кінці місяця можливі короткі ділові поїздки і нові знайомства.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Березень для Тельців буде напруженим, але плідним. До 15 числа багато представників знаку почуватимуться енергійними, цілеспрямованими і зібраними, але до кінця місяця втома і перенапруження дадуть про себе знати. У цей період може підвищитися дратівливість: ймовірно, хтось з оточення провокуватиме конфлікт.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Перша половина місяця буде присвячена плануванню та підготовці до активних дій, які варто починати в кінці березня. Вдалий час, щоб продумати до дрібниць і реалізувати зухвалі новаторські ідеї. У кінці місяця у деяких Близнюків можуть виникнути фінансові проблеми – можливо, хтось із близьких попросить позичити велику суму грошей.

РАК, 22 червня – 22 липня

Раків чекає емоційний і енергетичний підйом. Можуть з'явитися нові ідеї та бажання, але працювати над їх реалізацією почнуть не всі. Багато будуть поглинені розвагами і світськими заходами. До кінця місяця у самотніх Раків, можливо, зав'яжуться романтичні відносини або з'являться нові знайомі. До кінця місяця покращиться фінансове становище – можливі премія, гонорар, а то і виграш у лотерею.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Після активної зими Левам захочеться розслабитися і відпочити: одні організовують роботу з дому, інші візьмуть відпустку. У другій декаді сили прибавляться і багато хто почне діяти. Гарний час для старту нових проектів. Здоров'я у Левів буде міцним, але може знадобитися візит до стоматолога. У кінці місяця ймовірні непередбачені витрати.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

У березні майже весь час забере робота, але гідна винагорода не змусить себе чекати. Деяких, цілком можливо, чекає підвищення після успішно виконаного проекту. Незаплановані поїздки ймовірні в середині місяця, а в останні дні березня потрібно бути готовим до несподіваних новин.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

У березні у Терезів настане новий життєвий етап, і в ньому дисципліна і самоорганізація гратимуть важливу роль. Для виходу на новий рівень особистісного розвитку у чомусь доведеться себе обмежити. У другій декаді можливі великі покупки або початок великого дизайн-проекту: ремонт у квартирі або планування будівництва свого будинку. В останні дні березня на першому плані будуть особисті відносини. Ймовірно, відбудеться незвичайне знайомство з цікавою людиною.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Березень мине весело і легко, з'явиться більше вільного часу, ймовірно нове хобі. Місяць – ідеальний для активного спорту, спа-процедур і коригування харчування. У другій половині березня, можливо, надійде ділова пропозиція, від якої не варто відмовлятися. Після 25 числа треба бути уважнішою: можна стати жертвою інтриг, обману чи наклепу.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Місяць буде романтичним – можливі доленосні зустрічі або яскраві знайомства. Великі витрати варто перенести на кінець місяця; більша частина угод у цей час буде успішною, а результати перевершать очікування. Третя декада – найкращий період для реалізації ідеї, що з'явилися на початку року, запуску нових проектів або виходу на нове місце роботи.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Перша половина місяця буде активною. Можлива відпустка, але робочі питання навряд чи дадуть перезавантажитися на всі 100 відсотків. Ближче до кінця березня є ризик розчаруватися – в близьких або навіть у власних цілях і бажаннях. Це стане приводом позбутися зайвого і переглянути плани на майбутнє.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Березень – час фінансового підйому. Грошові вкладення будуть вигідними, у когось може з'явитися пасивний дохід. В особистому житті, швидше за все, пануватимуть ідилія і комфорт. У середині місяця можуть загостритися хронічні захворювання – здоров'ю варто приділити більше уваги.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.