До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: червень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Мэрилин Монро день рожденияМерілін Монро народилася 1 червня 1926 року
БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Червень заохочує до свіжого погляду на звичні речі. Хтось заглибиться у вивчення питань, що давно цікавлять, а хтось — у розроблення нового проєкту. Багатьом пощастить з появою потрібних людей у ​​потрібний момент — гороскоп радить не бути скромним й відкрито просити про підтримку своїх ідей.

Реклама
РАК, 22 червня — 22 липня

Робота й підкорення професійних вершин — актуальні теми червня. Можливі термінові відрядження або нові проєкти, що потребують серйозних часових витрат. Через це родичі можуть бути особливо чутливі до браку уваги з боку представників знака.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Червень подарує відчуття комфорту й довгоочікувану стабільність. Перебіг справ повернеться у звичне річище, і представники знака зможуть як слід насолодитися результатами своєї праці. Саме час вирушити у відпустку або отримати задоволення від прогулянок і спілкування з близькими друзями.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Червень обіцяє бути насиченим: удень — робочі зустрічі, після них — дружні вечірки. Ближче до середини місяця можуть з’явитися геніальні ідеї, над розвитком яких варто задуматися. Запорука успіху в червні — грамотний тайм-менеджмент. Без нього перший літній місяць пройде в метушні.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Червень — добрий час для фінансових операцій, інвестицій або великих купівель. З’явиться можливість створити додаткове джерело доходу. Гороскоп рекомендує бути сміливішими: ризики можуть дуже швидко себе виправдати. Тим, кому не пощастить з фінансами, напевне удача усміхнеться в любові.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Підвищену чутливість і дратівливість на початку червня зірки рекомендують нейтралізувати спортом або великим обсягом робочих завдань. Альтернативний шлях — спрямувати енергію у творчість. Друга половина місяця обіцяє бути спокійнішою, розміренішою й гармонійнішою.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Перший літній місяць подарує можливість зустріти споріднену душу. Варто звернути увагу на знайомства в період сонячного затемнення 21 червня — стосунки, що почалися в цей час, можуть мати кармічний характер. Нагальним у червні може стати й питання збереження заощаджень.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Зірки рекомендують представникам знака бути реалістами. У багатьох може загостритися бажання емігрувати, але не варто поспішати. Вдало переїзд складеться тільки в тих, хто продумав все до дрібниць. Зате гарною альтернативою йому може стати відпустка — що довше й далі від дому, то ліпше.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Багато хто з водоліїв з початком літа усвідомлюють потребу сповільнитися, видихнути й проявити максимум раціональності у своєму житті. Хтось почне відкладати гроші, а хтось, навпаки, інвестує в нерухомість і створення затишного гніздечка. Червень — прекрасний час для створення сім’ї.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Початок літа потребуватиме дуже швидких рішень і дій. Події можуть розвиватися так стрімко, що, пустивши їх на самоплив, представники цього водного знака ризикують до кінця червня опинитися в абсолютно незвичних для себе обставинах: близьких до тих, що складаються в гостросюжетних фільмах.

ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Приходить час радикально переосмислити те, що відбувається в житті, — з огляду на досвід, набутий в останні місяці. Багатьом захочеться усамітнитися, щоб краще зрозуміти себе, свої бажання й цілі. Психологічні ретрити допоможуть перезавантажитися й вибрати потрібний вектор руху.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Відкриються нові можливості, яких раніше не помічали або недооцінювали. Навіть авантюрні проєкти можуть мати пристойний зиск. А ближче до кінця місяця, ймовірно, з’явиться дійсно великий проєкт — з багатонадійними фінансовими перспективами.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.