До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: липень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Марго Роббі народилася 2 липня 1990 року
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Дуже сприятливий місяць: усі починання будуть вдалими й обов’язково отримають продовження в майбутньому. Можуть надходити цікаві пропозиції про партнерство, вірогідні позитивні зміни в поточних робочих процесах, керівництво прихильно ставитиметься до нових ідей.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Прекрасний час для того, щоб додати у власне життя краси й насолоди. Ідеться про зміни в інтер’єрі або ж проявах турботи про себе. Масажі, косметичні процедури матимуть максимальний ефект.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Якщо геніальний план давно придумано, то час настав: треба діяти. Зірки радять згладжувати можливі гострі кути, але не відступати від генеральної стратегії, використовуючи гнучкість у комунікаціях.

РАК, 22 червня — 22 липня

Скромність не гріх, але й не помічник. Якщо в липні заявити про себе гучніше, маєте всі шанси переступити кілька щаблів соціальних сходів. Гарною підмогою цьому стане робота над репутацією в Інтернеті.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

У липні під впливом зірок поступливі котячі перевтіляться на справжніх хижаків. Пристрасть в особистих стосунках або пристрасна захопленість чимось обов’язково виявиться, внутрішній вогонь знайде вихід — і ліпше б його спрямувати у творче річище, щоб не наробити дурниць.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Саме час опанувати нове хобі, зацікавитися живописом або фотографією. Хороший період для подорожей до моря: натхнення неабияк підсилиться і з’явиться ще більше нових ідей разом з планами їхнього втілення.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

У липні можна сміливо говорити про надбавку до зарплати, зачинайте переговори й дебати з керівництвом. Для тих, хто працює в приватному бізнесі, це слушний час для масштабування і запуску рекламних кампаній.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Зірки допомагатимуть ідейним, натхненним і працьовитим. Ті, хто вирішить прожити цей місяць у режимі релаксу й дзену, можуть проґавити шанс домогтися нових висот. Відпустку ліпше перенести на серпень.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Тема кохання й особистих стосунків вийде на перший план. Гороскоп рекомендує уникати любовних трикутників, а ставати причиною розриву чиїхсь відносин — і поготів. Щоб остудити голову й заспокоїти душу, добре б провести відпустку в невеликій подорожі.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Липень буде сповнений руху, головне — вчасно відрізнити його від метушні. Не варто хапатися за кілька справ і відгукуватися на всі прохання. Краще дотримуватися плану й корегувати згідно з особистими пріоритетами.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

У липні багатьом буде абсолютно не до роботи: свята, весілля, дні народження — світ ніби навмисне підбиває відкласти важливі справи на потім. Тим, у кого є діти, захочеться проводити з ними більше часу, а ті, хто їх ще не має, почнуть замислюватися про продовження роду.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Середина літа дасть поживу для розуму: когось захопить свіжа книга, хтось зануриться у вивчення мови або тонкощів професії. Вдалими будуть автомандри. Тим, хто ще не має посвідчення водія, зірки рекомендують записатися на водійські курси.

Текст: Міли Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.