До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: липень 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Принцеса Діана народилася 1 липня 1961 року
РАК, 22 червня – 22 липня

У липні можливі несподівані події і зустрічі. Багато Раків відчують прилив енергії, натхнення і впевненості ближче до середини місяця. Цей стан може стати поштовхом до саморозвитку і підкорення нових вершин. Все даватиметься легко і з задоволенням – навіть те, що колись дратувало.

Реклама
ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Левам на початку місяця захочеться руху, і поїздками це бажання не обмежиться. Когось потягне на спорт, хтось приміряє несподівану роль у соціумі. Є ймовірність нового проекту, навіть незапланованого. А ось ближче до кінця місяця деяким Левам захочеться усамітнення.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

У липні особливо висока ймовірність курортного роману. Мрійливість додасть Дівам чарівності і шарму, але підвищить неуважність і забудькуватість. Багатьом доведеться відкласти важливі справи до осені, але це на краще: гороскоп не рекомендує вирішувати відповідальні справи поспішно.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Липень принесе оновлення: у Терезів з'явиться інша робота або проект, складуться нові відносини або почнеться новий етап в уже наявних. Зірки рекомендують не форсувати події, незважаючи на можливий тиск з боку, а зачаїтися і почекати, що з цього вийде.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Середина літа – ідеальний час для відпочинку і перезавантаження. Ближче до кінця липня справ стане більше, і багатьом захочеться зануритися в них з головою. Але навіть у цьому хаосі багатьом Скорпіонам вдасться зберегти олімпійський спокій. Останні дні місяця сприятливі для великих покупок.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

У липні багатьох Стрільців торкнеться тема партнерства. Можуть надійти пропозиції про спільний бізнес або проект, можлива поява інвесторів. В особистих відносинах гороскоп обіцяє ніжність і турботу від найдорожчої людини, а самотні Стрільці цілком можуть у середині літа зустріти своє кохання.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Козероги відчують себе на піку популярності в своєму професійному середовищі, і не без підстав: під впливом планет у них підвищиться концентрація і з'явиться бажання максимально проявити свої інтелектуальні здібності. Для відпустки сприятливіша друга половина місяця.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Другий літній місяць принесе Водоліям багато несподіваних подій. У середині липня може з'явитися бажання завести домашню тварину, а тим, у кого вихованець є, ймовірно, доведеться приділити йому більше уваги. Гороскоп рекомендує уважно ставитися до здоров'я: є ризик застуди.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

У липні деякі представники знаку радикально змінять своє оточення, причому зроблять це без образ і жалю. Ймовірно, нові люди привнесуть у життя Риб свіжі ідеї і захоплення. Не виключені додаткові проекти, комусь може надійти пропозиція про роботу від компанії-конкурента.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Для Овнів липень буде спекотним у всіх сенсах. Робочих завдань стане більше, але енергії та драйву вистачить і на перевиконання планів, і на літні вечірки. Зустрічі з друзями і бурхливі романи зроблять цей місяць незабутнім, але спокуса попліткувати може зіпсувати навіть давню дружбу.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

У липні багато Тельців вирушать у подорож. Бажання змінити обстановку стане нездоланним вже до середини місяця. У суєті головне – не переплутати дати і рейси. Після повернення Тельці, можливо, затіють ремонт або переїзд, а декому доведеться брати активну участь у житті родичів.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Перша половина липня обіцяє бути фінансово успішною. Можливі несподівані надходження; витратяться ці гроші, щоправда, теж легко. Ближче до кінця липня у деяких представників знаку можуть випливти незавершені справи. Гороскоп наполегливо рекомендує не затягувати з їх вирішенням.

Текст: Міла Шакун @milashakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.