До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: лютий 2019

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Ріанна народилася 20 лютого 1988 року
ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

У лютому багатьом Водоліям доведеться все поставити на карту і ризикнути. Прийняти правильне рішення допоможуть впевненість у результаті і поради друзів. Перша декада багатьом відкриє нові можливості, а декому доведеться працювати в режимі багатозадачності, щоб не упустити свій шанс. Середину місяця варто присвятити сім'ї, а в кінці лютого можлива відпустка.

Реклама
РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Головне завдання лютого – не зраджувати собі і своїм принципам. Місяць обіцяє бути вдалим для вирішення кар'єрних питань. Нове хобі подарує приємні знайомства і яскраві враження. В середині лютого з'явиться можливість налагодити зіпсовані раніше стосунки – скористатися шансом чи ні, підкаже серце.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

У лютому багато Овнів будуть на верхівці популярності у колег і друзів – варто скористатися моментом і організувати командну роботу. Важливо не забувати про відпочинок, інакше справи можуть поглинути з головою. Можливо, комусь із Овнів снитимуться віщі сни, а інтуїція загостриться навіть у скептиків.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Під впливом планет посилиться чарівність Тельців, так може з'явитися романтична пригода вже на початку лютого. Особливу увагу варто звернути на здоров'я: є ризик незначних травм. Не виключена поїздка на спа-курорт, яка зарядить бадьорістю тіло і дух. Завзятість допоможе досягти бажаного результату в будь-якій справі.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Лютий принесе Близнюкам несподівані приємні звістки. Вони відчують впевненість у собі і прилив енергії. Гарний час для старту нових проектів. Для вирішення тривалих питань найкраща друга декада лютого. Щоб уникнути помилок, варто прислухатися до порад професіоналів і досвідчених наставників.

РАК, 22 червня – 22 липня

Перша половина лютого задасть скажений темп: багато Раків встигнуть зробити більше запланованого. Після 15-го числа насиченість подіями, швидше за все, знизиться, вільний час можна присвятити вивченню чогось нового. Зовсім скоро з'явиться можливість похизуватися отриманими знаннями.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Леви будуть сповнені сил, амбіцій і з головою поринуть у роботу. У деяких ситуаціях, можливо, проявляться дратівливість і агресія. Особисте життя наповниться романтикою. В кінці місяця захочеться позбутися усього зайвого, в тому числі кілограмів – саме час сісти на дієту або влаштувати детокс.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

У лютому Дів очікує велика кількість зустрічей і перемовин, які можуть стати зародженням вигідної угоди, – можливо, з'явиться додатковий дохід. В особистому житті очікувані зміни: відносини можуть дати тріщину через критику і надмірну вимогливість до партнера.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

У лютому Терези будуть дуже зібрані, пунктуальні і волітимуть діяти на холодну голову, а не зопалу. Для творчих Терезів настане період ідей, натхнення та плідної роботи. В кінці місяця, можливо, захочеться побути наодинці з собою або з дикою природою. В таких умовах добре будувати плани на майбутнє.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Перша половина місяця зажадає від Скорпіонів терпіння – компроміс і вміння домовлятися допоможуть уникнути сварок і конфліктів. У рішенні фінансових питань варто довіритися інтуїції. Якщо не плутати рішучість з упертістю, то можна досягти гарних результатів і в роботі, і в особистому житті, яке в лютому буде повне пристрастей.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

На початку лютого підтримки Стрільців потребуватимуть рідні та друзі. Після 10-го числа можливе відновлення старих відносин, які виявляться корисними. Багатьох будуть переповнювати ідеї, але їх реалізацію краще відкласти на березень. В останніх числах лютого ймовірна коротка ділова поїздка.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Лютий для Козерогів буде місяцем яскравих вражень. У перший тиждень, можливо, з'явиться необхідність виступити публічно, що забезпечить успіх і визнання в професійному співтоваристві. Після 19 лютого можна починати реалізацію ідей, але тільки тих, які ретельно продумані. Кінець місяця – чудовий час для планування відпустки.

Текст: Міла Шакун @milashakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.