До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: лютий 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.​

Ріанна народилася 20 лютого 1988 року
ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Пливучи за течією і отримуючи задоволення від життя, варто все-таки пам'ятати про необхідність бути ковалем свого щастя. Допомога від інших не прийде сама по собі – важливо не соромитися її просити в разі потреби.

Реклама
РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Реалізувати задумане можна буде, якщо вкласти в справу не тільки завзятість і наполегливість, а й чарівність: без неї важко впливати на тих, хто навколо. Вибираючи між словами і справами, варто зупинитися на останніх.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Рухаючись до важливої мети, варто пам'ятати, що "нормальні герої завжди йдуть в обхід". У поїздках потрібно уважно дивитися по сторонах, звертаючи увагу як на пам'ятки, так і на нових знайомих.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

У будь-якій справі успіх чекає не героїв-одинаків, а тих, хто вміє делегувати повноваження. Несподівана зустріч може змінити життя на краще, зачепивши при цьому всі його аспекти – від сім'ї до професії і кар'єри.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Досягти поставлених цілей вдасться тільки за умови наполегливої і кропіткої праці: манна небесна на голову не впаде. Всі робочі процеси рекомендується тримати під контролем, не лишаючи їх напризволяще.

РАК, 22 червня – 22 липня

Ухвалити важливе рішення допоможе внутрішній голос – досить до нього прислухатися. Важливе вміння, яке варто опанувати в цей час, – перетворювати недоліки на переваги, а поразки – на перемоги.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Генеральне прибирання, яке рекомендується провести не тільки в будинку і справах, але й у власній свідомості, значно поліпшить якість життя. Досягти бажаного можна буде легко і без зусиль.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Гарний час для того, щоби вирішити важливі професійні завдання, особливо якщо раніше руки до них не доходили. На зміну перманентним тривогам і переживанням прийде довгоочікуваний душевний спокій.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Віддаючи всі сили роботі, не варто забувати про відпочинок, інакше можна абсолютно вибитися з сил. Уникнути проблем і помилок допоможе завбачливість: щоби не впасти, потрібно підстелити соломки.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

У професії успіху досягне той, хто вміє поспішати повільно: це кращий спосіб не наробити дрібних, але прикрих помилок. Варто подбати про стан здоров'я – повноцінний сон і правильне харчування здатні творити чудеса.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Зміни, про які мріялося останнім часом, вже на порозі – є сенс до них підготуватися. Вельми в нагоді стане вміння отримувати задоволення від найпростіших речей – наприклад, від спілкування з близькими.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Калейдоскоп подій, які будуть блискавично змінювати одна одну, не дасть занудьгувати. У якісь моменти ситуація навіть може вийти з-під контролю – щоби все склалося якнайкраще, потрібно її відпустити.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.