До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: грудень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Зої Кравіц народилася 1 грудня 1988 року. Photo: Steve Granitz / Getty Images
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Грудень — слушний час відвідати далеких родичів. Ще краще — поєднати посиденьки в колі сім’ї із зустріччю Нового року. Варто взяти ініціативу у свої руки й улаштувати свято дітям і дорослим — і нехай чарівна атмосфера супроводжує всіх цілий рік.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

На початку зими відкриються нові перспективи: ймовірне підвищення на посаді, збільшення доходів і приємні бонуси, а хтось із представників знака й зовсім кардинально змінить сферу діяльності. Зірки підтримуватимуть тих, хто знає, чого хоче, і наполегливий на шляху до мети.

БЛИЗНЯТА, 21 травня — 21 червня

У грудні добре б устигнути втілити все, що було задумане цього року, але з якихось причин відкладалося. І провести свята максимально незвично — так, як раніше й на думку не спадало. Той випадок, коли краще спробувати, аніж не спробувати й шкодувати про це.

РАК, 22 червня — 22 липня

Наприкінці року дадуть про себе знати давні друзі і, ймовірно, запропонують зустріти Новий рік разом. Домашня вечірка в колі близьких запам’ятається надовго. Якщо ж збирати компанію бажання немає, варто всамітнитися на свята в тихому місці якомога далі від свого місця проживання.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Зірки рекомендують організувати три-чотири дні відпочинку посеред місяця, тому що потім, до 31 грудня, такої можливості вже не буде. Всупереч спокусі перенести частину реченців на січень, варто завершити справи в цьому році: краще зробити добре тепер, ніж ідеально, але пізніше.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Прекрасна ідея в грудні — опанувати нові знання: завдяки їм можна відразу ж зав’язати корисні знайомства та знайти друзів. Чим не подарунок до Нового року? Якщо ж думати про матеріальний презент для себе, то саме час оновити гаджети або придбати новий засіб пересування.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

На перше місце варто поставити святкові клопоти: пошук подарунків близьким, придбання вбрання для новорічної ночі подарують не менше втіхи, ніж самі врочистості. Зірки радять вибирати місце зустрічі, складати списки гостей і планувати шопінг уже з перших днів грудня.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Представників цього знака чекають сюрпризи та подарунки, до того ж протягом усього місяця. Крім того, грудень сприятливий для великих покупок, фінансових угод. Успішними будуть і починання, пов’язані з нерухомістю: продаж, купівля житла, ремонт або перепланування.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Попереду плідний місяць, коли можна встигнути все: і розв’язати робочі питання, і зустрітися з друзями, і знайти час сходити в театр або на концерт. Зірки радять свята провести так само активно — катаючись на лижах чи сноуборді, влаштовуючи спуски з крижаної гірки або граючи в сніжки.

КОЗОРІГ, 22 грудня — 20 січня

Грудень може видатися надто бурхливим та емоційним. Якщо душевні й фізичні сили закінчуються, захочеться тиші й цифрового детоксу, виправданим виходом стане спонтанна подорож, у яку варто вирушити, не чекаючи святкового ажіотажу.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Ймовірні несподівані зміни, неординарні події, яскраві емоції. Але й роботи буде чимало. Щоб уникнути вигоряння, зірки радять щонайменше змінити робочий режим: наприклад, попрацювати у віддаленому форматі або, навпаки, — з офлайну повернутися в колектив.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

У грудні є шанс закохатися по-справжньому. Ймовірно, одного разу ця людина вже з’являлася на горизонті, але тільки тепер ризикне виявити себе. Не варто відразу відкидати виявлені почуття, навіть якщо вони здадуться недоречними: спільна зустріч Нового року змінить вашу думку.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.