До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: грудень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Зої Кравіц народилася 1 грудня 1988 року
СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Грудень – місяць компромісів: доведеться домовлятися і йти на поступки. В оточенні можуть з'явитися персонажі, спілкування з якими буде дратувати. Тих, хто працює на умовах фрілансу, чекає прорив в бізнесі (можливо, навіть великий контракт), інших керівництво порадує премією або запропонує підвищення.

Реклама
КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Незалежність і самодостатність дозволять Козерогам диктувати умови діловим партнерам, проте всі робочі проекти будуть просуватися повільно і без очікуваних результатів. Поїздка до моря в кінці місяця принесе більше користі, ніж святкове застілля, і зміцнить відносини всередині сім'ї.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Початок зими – хороший час для навчання і пошуку інформації. Варто адекватно оцінювати власні сили, щоб не потрапити в халепу. З прийняттям важливих рішень краще почекати: є ризик помилитися.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Грудень буде активним і плідним. Перша половина грудня – вдалий час для масштабних проектів. Концентрація на результаті допоможе уникнути суєти, а делегування звільнить час для особистих справ. Новий рік добре зустріти в країні мрії: в поїздці можуть зав'язатися серйозні відносини.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Саме час зачаїтися, а енергію витрачати тільки на найважливіші проекти. Місяць хороший для зміцнення фінансового становища. Якщо не поспішати і не чекати миттєвого доходу, інвестиції дадуть непогані результати. Успішним буде і бізнес-партнерство, якщо вступати в нього на рівних, а не в якості підлеглого або виконавця.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Грудень буде насиченим і продуктивним. Прекрасний час для завершення давно початих справ, закриття гештальтів, віддачі боргів і виконання обіцянок. Сил і ентузіазму у Тельців буде більш ніж достатньо, тому цілі можна ставити амбітні.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

У грудні Близнюки наслухаються порад з метою і без, але рішення доведеться приймати самостійно. Уникнути помилок допоможе відсторонений погляд на ситуацію. Щоб досягти вражаючих результатів, варто проявити наполегливість і не давати волі емоціям, яких в цьому місяці буде в надлишку.

РАК, 22 червня – 22 липня

Місяць для Раків буде напруженим. Можливі різкі зміни у відносинах з колегами. Знайти вихід з непростої ситуації допоможе власна інтуїція, яка спрацює краще логіки і здорового глузду, – конфлікт вирішиться благополучно і з користю для справи.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

У грудні з'явиться бажання більше часу проводити вдома, а відрядження скасувати або перенести на наступний рік. Бурхливі емоції та імпульсивні рішення приведуть до ускладнень в робочих справах. У самотніх під кінець року з'явиться шанс зустріти особливу людину, а у сімейних можлива сварка.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Грудень буде сповнений нових ідей і романтики. Гарний час для вирішення старих конфліктів: світ, можливо, стане початком бізнес-відносин. У тих, хто в пошуках любові, імовірний новий роман, а в довгих відносинах з'явиться свіжість.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Вдалий місяць для Терезів: сміливі ідеї будуть легко здійсненні завдяки сильній мотивації і енергії. Для деяких грудень може стати переломним в кар'єрі: як би страшно і незвично не було спочатку, нова робота принесе і фінансове, і емоційне задоволення.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Місяць буде нестабільним, зате насиченим. Скільки б зусиль не було вкладено в процес, результат буде непередбачуваний. Особисті відносини можуть здивувати: з'явиться бажання контролювати партнера, крім того, може закрутитися службовий роман, встояти перед яким буде складно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.