До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: грудень 2017

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.​

Зої Кравіц народилася 1 грудня 1988 року
СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Коли багато випробувань залишилися позаду, саме час скласти план на майбутнє, включивши в нього все те, що так довго було під забороною, і приступити до його реалізації.

Реклама
КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Беручись за вирішення будь-якого життєвого завдання, слід перш за все подумати про власні інтереси – близькі в змозі подбати про себе самі. Витрачаючи енергію, варто включити режим економії.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Щоби досягти поставлених цілей, важливо скласти детальний план і не відступати від нього ні на йоту. Акцент варто робити на тому, що виходить найкраще, але професійні експерименти краще відкласти на потім.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Жити сьогоднішнім днем, не озираючись на минуле і не загадуючи на майбутнє, не так просто, як може здатися на перший погляд, але освоїти цю науку можна і потрібно. Останній місяць року – дуже вдалий час для набуття нових навичок.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Довіряти внутрішньому голосу – непогано, але іноді важливо прислухатися до порад оточуючих, особливо близьких людей. Вони поганого не порадять, а допомога може виявитися дуже своєчасною.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Головне на шляху до мети – відсутність сумнівів у собі і своїх силах, так що потрібно пестити, плекати і леліяти свою самооцінку. Від відносин, які більше не приносять задоволення, краще відмовитися.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Найскладнішою у цьому місяці виявиться проблема вибору, причому стосується це як роботи, так і особистого життя. Варто пам'ятати, що найкраще – ворог хорошого, і вчасно зупинитися. В іншому випадку можна залишитися ні з чим.

РАК, 22 червня – 22 липня

Завдання, які хвилювали протягом року, нарешті набудуть реальних обрисів, і знайдеться оптимальне рішення, а проблеми і зовсім звузяться до розмірів дрібних неприємностей.

ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Ключ до успіху – наявність однодумців, і, чим більше людей вдасться переманити на свою сторону, тим краще. Енергію, в якій не буде нестачі, варто направляти у мирне русло.

ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Щастя любить тишу, тому про події, що відбуваються в особистому житті, краще мовчати. Ухвалюючи важливе життєве рішення, варто звернутися не до розуму, а до почуттів.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Відповідями на важливі питання стануть знаки долі, які виникнуть з найнесподіваніших джерел, – до відкритої на випадковій сторінці книги чи почутої по телевізору фрази варто поставитися уважно.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Можливостями, які з'являться в цьому місяці, потрібно скористатися по максимуму: подібне поєднання позитивних факторів повториться нескоро. Ризикувати варто, тільки ретельно прорахувавши всі можливі наслідки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.