До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: що чекає на земні знаки зодіаку у 2021 році

Грудень — чарівний час, коли не тільки хочеться загадувати бажання, а й хоча б одним оком подивитися за лаштунки й дізнатися, що ж готує наступний рік. Разом з Moët & Chandon ми вирішили зазирнути в майбутнє й зустріти 2021-й у всеозброєнні. Для цього ми запросили професійного астролога, який написав гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, і покликали представників усіх знаків, які серед іншого розповіли нам, що для них означає шампанське — найголовніший атрибут новорічного свята. Продовжує наш спецпроєкт стихія Землі, а її героями стали Аліса Ілієва, Єлизавета Євтухова та Анна Октябрь.

Анна Октябрь, Аліса Ілієва та Єлизавета Євтухова

На представників знаків Землі у 2021 році чекають великі зміни. До того ж події розвиватимуться стрімко, а часом навіть несподівано. Рік Бика обіцяє багато подорожей, можливі відрядження або переїзд на нове місце проживання. Буде чимало корисних знайомств, важливих зустрічей і цікавих заходів, з’явиться бажання здобути нові знання. Зірки рекомендують надавати більше уваги спілкуванню з колегами й прокачуванню багатозадачності.

Реклама
Телець

Рік Бика стане для багатьох представників цього знака важливим і значущим. Сумлінне виконання взятих на себе зобов’язань, яке так вирізняє дисциплінованих, стриманих і пунктуальних Тельців, обов’язково приведе до успіху.

Єлизавета Євтухова

Взимку й навесні зірки рекомендують зосередитися на поточних проєктах, спрямувати зусилля на їхнє масштабування й зростання, а нових справ не започатковувати. Виняток становитимуть хіба що Тельці, які стоять перед вибором професії або напряму подальшої діяльності. Але і їм потрібно ретельно обмірковувати будь-які пропозиції, ідеї та побажання, які первинно не входили до їхнього особистого плану. І тільки зваживши всі "за" і "проти", ухвалювати рішення.

"Шампанське — єдиний напій, який робить жінку гарною після того, як вона його вип’є", — маркіза де Помпадур

Особливо широко удача усміхнеться Тельцям, інтереси яких зосереджені у сфері мистецтва. Натхнення й сміливих ідей буде вдосталь, деякі з них успішно втілюватимуться вже в другому півріччі. Втім, навіть найраціональнішим з Тельців у цьому році стануть близькі прекрасні поривання: у когось з’явиться нове хобі, хтось відкриє для себе духовні практики, а хтось додасть пристрасті стосункам.

Костюм Katerina Rutman, моносережка, підвісок, каблучка і браслет, все — Bvlgari, рукавички Bessarion
Діва

Більшості Дів 2021-й обіцяє спокій і передбачуваність — порівнюючи з представниками інших знаків стихії Землі. Зумівши підлаштуватися під витівки минулого року, Діви й у цьому почуватимуться невразливими, і так воно й буде насправді. Хоч які зміни пропонуватиме зовнішній світ, Діви сприйматимуть їх без паніки й зайвих емоцій. Ба більше, навіть найближчим людям не вдасться розхитати їхнього внутрішнього спокою.

Аліса Ілієва

Але неправильно було б назвати цей час обділеним важливими подіями: внутрішні зміни найчастіше важливіші від зовнішніх. Зірки рекомендують Дівам присвятити цей період своєму здоров’ю, життєвому тонусу й попрацювати з власним несвідомим. Прогулянки сонячним днем, заняття спортом, сесії з психологом, а також повне медичне обстеження й відповідне коригування способу життя — пріоритети 2021-го.

"Шампанське! Воно дає тобі відчуття, що кожен день — неділя!" — Марлен Дітріх

У сфері фінансів у першому кварталі збережеться стабільність, без будь-яких значних перепадів. А ось ближче до літа можливе зростання прибутків, премії, бонуси й грошові подарунки. Літо й осінь — сприятливий період для інвестицій, довгострокових вкладів і великих покупок.

Сукня Jamemme, рукавичка Sanna One, туфлі Helen Marlen, helen-marlen.com, сережки, каблучка і браслет, все — Bvlgari

Козеріг

"Хто не ризикує, той шампанського не смакує!" — це гасло краще за інші характеризуватиме життя Козерогів. І справді, у 2021-му нагода ризикнути випаде багатьом представникам знака. Спокуси й зміни підстерігатимуть передусім в особистому житті. Бурхливий вир пристрасті може закрутити як одинаків, що давно мріяли про романтичні стосунки, так і тих, у кого чималий сімейний стаж.

Анна Октябрь

Сміливим відкриються й нові можливості для заробітку, вже на початку року можуть з’явитися блискучі бізнес-ідеї. Зірки дають пораду: якщо в січні не вдасться втілити їх у життя, то краще відкласти реалізацію до березня — проєкти, розпочаті в лютому, навряд чи стануть успішними. Загалом стратегія така: якщо, ризикнувши, мети не досягаєш, варто повернутися до звичайного способу життя й почекати з глобальними змінами. А спрагу вражень тамувати короткотривалими виїздами на вікенд у межах України й за кордон — щоб збадьоритися.

"Я не знаю ліпшого способу витратити гроші, ніж витратити їх на шампанське", — Ернест Гемінґвей

Починаючи з другого півріччя, більшість Козерогів увійдуть у найактивнішу фазу професійної діяльності. Часу на особисте життя може зовсім не залишитися, тому посиденьки з друзями й затишні вечори з родиною варто планувати так само ретельно, як бізнес-зустрічі.

Сукня Anna October, туфлі Kachorovska & the COAT, колготки Anabel Arto, сережки, підвісок, шкіряний браслет, надітий як чокер, браслет і каблучки, все — Tiffany & Co

Автор гороскопа: Міла Шакун @mila.shakun

Фото: Sergey Vasiliev

Стиль: Zhenya Primachenko

Асистент стиліста: Dasha Bihun

Макіяж: Svetlana Rymakova

Зачіски: Julia Stets

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.