До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: що чекає на знаки зодіаку водної стихії у 2021 році

Грудень — чарівний час, коли не тільки хочеться загадувати бажання, а й хоча б одним оком подивитися за лаштунки й дізнатися, що ж готує наступний рік. Разом з Moët & Chandon ми вирішили зазирнути в майбутнє й зустріти 2021-й у всеозброєнні. Для цього ми запросили професійного астролога, який написав гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, і покликали представників усіх знаків, які серед іншого розповіли нам, що для них означає шампанське — найголовніший атрибут новорічного свята. Продовжує наш спецпроєкт стихія Води, а її героями стали Наталія Гоцій, Іван Фролов і Валерія Гузема.

У представників знаків стихії Води у 2021 році раз по раз виникатимуть нові ідеї, проєкти, захоплення. Це прекрасний час для розширення світогляду, самореалізації у творчості, розроблення й апробації авторських продуктів і методик. Чималий інтерес викликатимуть теми духовного розвитку й особистісного росту. На користь підуть подорожі: інше середовище сприятиме відкриттю нових граней своєї натури. Зрештою, багатьом цей рік запам’ятається романтичними настроями й почуттям закоханості: значущі взаємини складатимуться легко і просто.

Реклама
Рак

Представники цього знака зітхнуть з полегшенням: труднощі та проблеми 2020-го минули, а в найближчій перспективі зірки обіцяють блискучі можливості в усіх сферах життя. Більшість Раків охоче дбатиме про особистісний розвиток і самовдосконалення на курсах і тренінгах, а найсміливіші наважаться опанувати нову професію і як наслідок — втілити давні плани.

Наталія Гоцій Сукня Bevza; піжама, чокер, сумка й капелюх, все — Dior

Піднесений настрій житиме в серці представників цього знака впродовж усього року. Той, хто шукає пару, ближче до літа зможе вибудувати гармонійні стосунки. А хто вже зустрів свою половину, розпалить почуття з новою силою й відчуватиме справжнє щастя. Зірки лише рекомендують не надто ідеалізувати свого партнера і не надавати йому у власній уяві якостей, яких той не має.

"Така вже я людина... У шафі в мене одяг з барахолки, а в холодильнику — шампанське", — Гелен Міррен

Навіть ті Раки, які будуть найменш вільні у власному виборі через втручання зовнішніх обставин (що потребуватиме максимального залучення до поточних подій), теж переживуть період трансформації: все, що вичерпало себе, до грудня спливе за водою й поступиться місцем значущому й актуальному.

Піжама, чокер, сумка й капелюх, все — Dior
Скорпіон

Рік Білого Бика для Скорпіонів — це рік уповільнення, впорядкування, розв’язання сімейних проблем і питань з нерухомістю. Дехто зможе успішно продати чи обміняти наявну житлову площу, а дехто придбає довгоочікуваний власний будинок або квартиру.

Іван Фролов

У будь-якому разі для всіх представників знака буде актуальним житлове питання. Стосунки з близькими будуть гармонійними — навіть ті Скорпіони, які з якихось причин розсварилися з родичами, знайдуть спосіб примиритися з ними. У 2021-му ймовірні важливі особисті події: укладання шлюбу або початок спільного проживання з партнером, розширення сім’ї або зачаття дитини. Найкращий час для таких радикальних змін — листопад і грудень.

"Жінка має відчувати, що її кохають. А ще в неї в келиху завжди має бути шампанське", — Джордж Клуні

Але й у професійній сфері Скорпіони досягнуть успіху завиграшки: багато хто з них уже навесні підкорить нові вершини. Одні представники знака відчують жвавий інтерес до психології — такий, що може виникнути бажання пройти повноцінне навчання й почати власну практику. Інші ж побачать можливості для запуску власного бізнес-проєкту. У другому півріччі розміщення планет сприятиме банківським операціям: кредит або іпотеку можна буде отримати на пільгових умовах. Представники ж знака, які мають зобов’язання, можуть розраховувати на рефінансування.

Пальто Proenza Schouler (helen-marlen.com), штани 3.1 Phillip Lim (helen-marlen.com), сорочка й майка Frolov, підвісок і годинник Bvlgari
Риби

Риби у 2021 році відкриють для себе сфери діяльності, які раніше чомусь ігнорували. Через це коло спілкування може дуже змінитися. З кимось зі старих приятелів стане просто нудно, зате нові знайомі притягуватимуть, немов магнітом. Представники знака відчують це вже наприкінці зими, коли виникнуть нові стосунки — романтичні, але не тільки: у багатьох Риб у цей час з’являться нові клієнти, бізнес-партнери, колеги або зміниться керівництво.

Валерія Гузема

На початку весни замріє перспектива нового джерела доходу, на додаток до основного. Квітень покаже, чи буде проєкт успішний фінансово.

"Коли душа отруєна, її лікують фізичним впливом і шампанським", — Фредерік Стендаль

Влітку представники цього знака відчують наплив сил, зростання амбіцій і прагнутимуть визнання. Всесвіт почує їхні мрії й надасть можливість заявити про себе. Загалом зірки рекомендують особливо уважно прислухатися до інтуїції: це допоможе запобігти неприємностям, натомість з’являться прекрасні ідеї, зміняться погляди на світ і власне майбутнє.

Костюм Frolov, топ Helmut Lang (helen-marlen.com), каблучка, кольє та сережки — Bvlgari

Автор гороскопа: Міла Шакун @mila.shakun

Фото: Sergey Vasiliev

Стиль: Zhenya Primachenko

Асистент стиліста: Dasha Bihun

Макіяж: Svetlana Rymakova

Зачіски: Julia Stets

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.