До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: серпень 2018

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Коко Шанель народилася 19 серпня 1883 року
ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

На чому акцентувати останній місяць літа – на роботі чи відпочинку – особиста справа кожного, ідеальний варіант – спробувати їх поєднати. Уваги потребує і власний будинок: відтерміновувати далі ремонт не вдасться.

Реклама
ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Вирішувати проблеми потрібно в міру їх виникнення, і не варто переживати через те, що, можливо, могло б зіпсувати настрій. Час, проведений наодинці з собою, дасть змогу знайти спокій і душевну рівновагу.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Після напруженого трудового графіка липня саме час перевести дух. Якщо знехтувати відпусткою, працездатність може піти на спад, що навряд чи сподобається керівництву і не дуже добре позначиться на фінансовій ситуації.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

Для досягнення поставленої мети доведеться докласти максимум зусиль. Щоб не перепрацювати, варто пошукати однодумців.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Настав час залишити роботу і вирушити в подорож, що допоможе розширити горизонти – як в прямому, так і в переносному сенсах.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Ризик, як відомо, справа благородна, але тільки тоді, коли його наслідки ретельно прораховані. В іншому випадку про зміни, можливо, доведеться пошкодувати. Особисте життя піднесе несподіваний приємний сюрприз.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Тримати емоції в собі корисно завжди, а в цей час – особливо: якщо зірватись, можна накоїти справ, про які незабаром доведеться пошкодувати. Чужих порад, навіть продиктованих благими намірами, слухати не варто.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Найкраще, що зараз можна зробити на роботі, – не поспішати: навіть дрібна помилка або неточність матиме серйозні наслідки, тому варто уважно читати всі робочі і особисті документи.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Досягти запланованих цілей на роботі цього місяця навряд чи вдасться, краще заощадити сили – і зарядитися енергією у відпустці. Найкращий варіант – море, сонце і спа.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Курчат прийнято рахувати восени, але той, хто встиг ударно попрацювати, може підбивати підсумки вже зараз – і спочивати на лаврах.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Перш ніж йти вперед, варто закріпити позиції, на яких перебуваєш, причому стосується це не тільки професійної діяльності, а й особистого життя.

РАК, 22 червня – 22 липня

Межі досконалості, як відомо, немає, тому в гонитві за матеріальними благами іноді треба вміти зупинитися – ось як зараз! – озирнутися навколо і зрозуміти, що життя вдалося.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.