До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поза конкуренцією: як телевізори Samsung стали об’єктом наших бажань

Під час онлайн-презентації Neo QLED TECH SEMINAR 2021 Samsung представили чергові новинки у світі телевізорів і нагадали, чому їхня якість зображення і звуку — найкраща у світі. Vogue.ua побував на семінарі й поспішає розповісти, чим новим і особливим Samsung здивували цього разу.

Smart Monitor

У березні Samsung представили нову лінійку телевізорів і моніторів, частиною якої стали як абсолютно нові моделі телевізорів, так і вдосконалені опції. Визнаємо відразу, що стиль, якість, відповідність клієнтським запитам і не просто бажання, а й утілення в реальність того, що, здається, можливе лише у форматі фантазій, зачаровує і змушує мріяти. Про що? Про домашній кінотеатр, що немов надчутливий хамелеон здатний в одну мить ставати то кабінетом, то спортзалом чи геймерським турніром.

Реклама

Почнемо з приземленого. Звісно, високотехнологічний гігант знає про свої переваги й не поспішає зупинятися. Крокуючи в ногу із часом і дбаючи про екологічний бік життя, Samsung створили коробки-трансформери — картонне паковання, до якого акуратно складено вибраний телевізор, легко обертається на тумбочку, підставку для книг, столик або органайзер для чого завгодно. Пульт керування вирізняється довговічністю — звичайні пальчикові батарейки тепер не більше ніж вінтаж. Їм на заміну прийшла сонячна батарея.

І якщо сонячна батарея в пульті здається великим досягненням, то саме час згадати про головну гордість Samsung: телевізори MICRO LED і Neo QLED. Обидва телевізори гарантують новий досвід сприйняття зображення. Надточне кольоропередавання, ідеальний контраст, чутливі датчики світла, вбудованість у будь-який простір і динаміки, розміщені так, щоб звук не розсіювався, а обволікав. Телевізор MICRO LED гарантує суперконтраст і супернасиченість завдяки мільйонам самопідсвічувальних пікселів і повністю новому процесору Micro AI, що забезпечує оптимальний перегляд будь-якого вибраного контенту в HDR-якості.

MICRO LED

Яскраві й насичені кольори, неймовірні різкість і глибину, що створюють ефект присутності, у Neo QLED вдалося отримати за допомогою інноваційних світлодіодів Quantum Mini LED і технології Samsung Quantum Matrix, яка разом з найсучаснішим процесором Neo Quantum дає змогу домогтися надточного керування світлом. У такий спосіб телевізор Neo QLED не тільки став екраном з найякіснішим зображенням, контрастність і різкість якого контролюються в реальному часі й підлаштовуються під освітлення, а й пропонує можливість повного занурення у світ відеоігор. Саме так! Телевізори Neo QLED визнано найкращими ігровими телевізорами у світі. Прихильники відеоігор можуть розраховувати на надточне зображення, синхронізацію дій з картинкою на екрані, а також вибудовування широкоформатного екрана для збільшення огляду.

The Frame

Новий досвід для візуальних естетів Samsung пропонують отримати за допомогою вдосконалених моделей телевізорів The Frame, The Serif і The Sero. Телевізор The Frame — ідеальний варіант екрана, який можна кастомізувати відповідно до інтер’єру й використовувати його як артоб’єкт. До слова, з моменту переосмислення концепції цього телевізора кількість його продажу сягнула мільйона одиниць.

The Sero
The Sero

Що стосується інших подивувань, то не можна не згадати The Sero. Це перший у світі обертовий телевізор, який дає змогу дивитися вертикальний контент, а також тішить доступом до Apple Air Play, даючи змогу користувачам Apple повною мірою відчути всі можливості цього творіння Samsung.

The Premiere

Більше можливостей відкривають ще два оновлення: лазерний проєктор The Premiere з потрійною лінзою й акустичною технологією для домашнього кінотеатру та телевізор The Terrace, створений спеціально для перегляду різного контенту на вулиці. The Terrace вирізняється надчуттєвими динаміками, властивостями екрана, що дають змогу бачити всі деталі зображення, попри погодні умови, а також стійкість технологій проти природних явищ, на зразок дощу або пекучого сонця.

The Terrace

Для додаткового комфорту (або вирішення базових потреб) частиною нової лінійки телевізорів і моніторів також стали саундбари Q-series Soundbar і Smart Monitor, що здатний на все — від елементарних робочих завдань до проходження рівня у відеогрі й перегляду фільму в HD-якості.

Smart Monitor

Smart Monitor — це універсальний екран з операційною системою Tizen, яка дає змогу задовольняти всі потреби користувача. Для синхронізації смартфона з монітором досить під’єднання до WiFi. Також у цьому моніторі є роз’єми для під’єднання додаткових пристроїв (наприклад, зарядного пристрою або колонок). У нижній частині монітора містяться динаміки, що характеризуються гарною якістю звуку, а інтенсивність яскравості екрана підбирається відповідно до освітлення в кімнаті, щоб зменшити тиск на очі користувача.

Цієї весни Samsung вкотре звернули увагу на те, чого нам бракує для повного відчуття комфорту. І, знаєте, хочеться спробувати все й відразу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.