До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відомий голлівудський актор Лів Шрайбер завітав на благодійний вечір фонду Way of peace в Нью-Йорку

Міжнародний фонд "Way of peace" Миколи Тищенка продовжує серію благодійних вечер "CHARITY DINNERS" у всьому світі. Цього літа, під час заходів у Празі, Парижі та Ніцці було зібрано понад 15 000 000 гривень. За ці кошти придбали автомобілі, які спрямували в епіцентри бойових дій. Тиждень тому відбулася четверта благодійна вечеря в Нью-Йорку, де зібрали для допомоги Україні понад 4 000 000 гривень. На захід завітали впливові іноземні гості, серед яких відомий голлівудський актор та амбасадор United24 Лів Шрайбер.

Алла Барановська, Лів Шрайбер, Аліса Хомер

Проєкт "CHARITY DINNERS" створила інфлюенсерка Алла Барановська за підтримки МЗС України та фонду "Way of peace", амбасадоркою якого є Аліса Хомер. Мета ініціативи — нагадати світу про важливість фінансової й інформаційної підтримки України та її захисників. Також благодійні вечері мають на меті важливу дипломатичну місію — знайомлять дипломатів, послів, міністрів, меценатів та інших гостей з українською культурою, національною кухнею та музикою.

Реклама
Микола Тищенко

Кошти, зібрані з аукціону й продажу квитків на вечерю, фонд передасть на закупівлю автівок для Міністерства охорони здоров’я України, щоб транспортувати поранених воїнів з передової до шпиталів. Також частину коштів переведуть до платформи United24, що її заснував Президент України Володимир Зеленський.

Тіна Кароль

Ведучим благодійного заходу був Тимур Мірошниченко, а хедлайнеркою — Тіна Кароль. Гостей пригощали незмінні шефи та судді "МастерШеф" Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Меню складалось як з традиційних, так і сучасних страв української кухні, як-от паляниця з домашньою олією, пряжені пончики з ікрою щуки та сметаною за стародавньою технологією, борщ, голубці, котлета по-київськи та медівник з гречаним попкорном й солоною карамеллю.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

Важливою частиною вечері став аукціон, на якому розіграли знакові лоти. Серед них — прапор України з деокупованої Гоптівки Харківської області, який передав фонд "Постраждалі діти війни" та браслет, зроблений з останньої довоєнної партії сировини "Азовсталі". Лоти вдалося продати за 120 000 грн та 160 000 грн.

Аліна Байкова

Тимур Мірошниченко

Голлівудський актор Лів Шрайбер придбав вишиту сорочку, створену в 1920 роках, картину "Кольоровість" митця Ol’svol’d та статуетку півника, вцілілу після атак на Бородянку. Картину української художниці Ольги Штейн "Seraphim" вдалося продати за 340 000 грн. Віталій Кім передав картину із частково зруйнованої будівлі Миколаївської ОДА, з продажу якої вторгували більш як 800 000 грн, а Національна збірна України з футболу передала футболку з підписами гравців. На окрему увагу заслуговує локація вечері — сучасний простір LAVAN541 на Мангеттені. Завдяки технологічному оснащенню та проєкціям вдалося створити занурення гостей в атмосферу України.

Естетика кожної благодійної вечері знайомить із символами України та акумулює глибокі сенси. Символом вечері в Нью-Йорку стала калина, плоди якої з давніх-давен асоціюють із силою роду, крові та тісним зв’язком поколінь. Selena Rai та платформа Bloomenty підготували масштабну вишивку калини й традиційних орнаментів ручної роботи, що прикрасила приміщення. Допомагав в організації вечері оздоровчий оазис WORLD SPA з традиційним і культурним досвідом з усіх куточків світу.

<b>way for peace NY</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.