До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Видання Time помістило на обкладинку українську журналістку

Американське видання Time помістило на обкладинку зображення головної редакторки українського видання The Kyiv Independent Ольги Руденко й опублікувало статтю про неї та її медіа в межах проєкту Next Generation Leaders.

Обкладинка Time з Ольгою РуденкоОбкладинка Time з Ольгою Руденко

Видання опублікувало фото обкладинки у Twitter. "Зустрічайте новітній клас лідерів наступного покоління Time: Ольга Руденко і The Kyiv Independent відкривають світові вікно у руйнівну війну", – ідеться в описі Time в соціальній мережі.

Реклама

У матеріалі Time Руденко розповіла про власну кар’єру, про конфлікт колективу Kyiv Post із власником, який призвів до створення The Kyiv Independent, про те, як її видання готувалося до ймовірної повномасштабної війни і як працює тепер.

"Шість місяців тому ми вирішили не йти на компроміси з нашими принципами й заснували наше видання. Тепер ми щодня, 24/7 говоримо зі світом про війну в Україні. Робимо це зрозумілою світу мовою, з позиції правди і з повною самовідданістю. Я можу багато розповідати про нашу роботу й надзвичайну команду, але краще зроблю це в окремому дописі. Звісно, в мене змішані почуття, бо розумію, що поштовхом для обкладинки стала жахлива війна", – прокоментувала Руденко інтерв’ю та обкладинку Time у своєму Facebook.

Також редакторка написала, що на обкладинці видання Time з’являлося всього кілька українців. Зокрема, Володимир Зеленський та Ігор Сікорський. Журналістка зазначила, що мріє про те, що наступними українцями на обкладинці цього журналу стануть українські захисники, врятовані з "Азовсталі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.