До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ведмедики Паддінгтони насолоджуютсья королівським життям. Згодом їх "усиновлять"

Ведмедики Паддінгтони, що їх залишили на пам'ять біля воріт резиденцій королеви Єлизавети II після її смерті, живуть королівським життям. Згодом м'які іграшки передадуть дітям по всій країні

Реклама

Понад 1000 плюшевих ведмедиків Паддінгтонів залишені біля королівських резиденцій у Лондоні та Віндзорі як данина пам’яті королеві Єлизаветі.

Фото: Getty

Волонтери та персонал бережно зібрали їх, ретельно оглянули та віддали для професійного чищення перед тим, як вони у всій красі вирушили до Букінгемського палацу та Кларенс Хаусу, щоб насолодитися королівською гостинністю.

Фото: Facebook The Royal Family

Ведмедикам улаштували прийом, зробили екскурсію королівськими резиденціями та запросили фотографів, щоб увічнити цю зворушливу подію.

Фото: royal.uk

Ведмежата катались перилами, зазирали у бібліотеку, але в цілому були чемними, як і годиться вихованим ведмедям.

Фото: royal.uk

Наступного четверга королева-консорт приєднається до пікніка з плюшевими ведмедиками в Barnardo's Nursery Bow в східному Лондоні, де роздасть деякі з 1000 м'яких іграшок, залишених біля воріт королівських палаців, дітям, яких підтримує благодійна організація Barnardo's. Решта буде розподілена серед нужденних дітей по всій країні.

Фото: royal.uk

Благодійна організація для дітей Barnardo працює з найбільш уразливими дітьми Великобританії, щороку допомагаючи тисячам сімей побудувати краще майбутнє. Вона допомагає дітям, молодим людям, батькам та опікунам тощо. В лондонському районі Тауер Гамлетс розташований Barnardo's Bow Nursery – заклад, що надає догляд та освіту для дітей віком від трьох місяців до п’яти років.

До пікніка доєднаються актори Г’ю Бонневіль і Мадлен Гарріс, які грають містера Брауна та Джуді Браун у фільмі "Паддінгтон", а також Карен Янкель, донька Майкла Бонда, який написав книгу "Паддінгтон". У меню пікніка неодмінно будуть сендвічі з мармеладом.

Для ведмежат влаштують королівський кортеж – Кампілла перевозитиме ведмедиків із королівських резиденцій у колоні електричних таксі, якими керуватимуть представники Лондонської благодійної організації таксистів для дітей, що нею вона опікується.

Фото: Facebook The Royal Family

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.