До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відбудеться Чемпіонат світу з кондитерського мистецтва

З 3 по 6 лютого Париж приймає Чемпіонат світу з кондитерського мистецтва Mondial des Arts sucres 2018. Змагання проходить кожні два роки і відкриває світові справжніх геніїв кондитерського мистецтва. У 2018 Україну представлятиме команда досвідчених бренд-шефів DGF International Culinary School – Володимир Прищепа і Катерина Крижанівська. Оцінювати учасників буде журі знаменитих у всьому світі шеф-кондитерів, більшість з яких володарі титулу MOF (Meilleur ouvrier de France).

Шоколадна скульптура

Тема Чемпіонату 2018 звучить як "Ремесло. Розкіш по-французьки" і ділиться на п'ять підкатегорій: гастрономія, мистецтво сервіровки і декору столу, мода, технічна точність (ювелірні вироби, годинникові механізми), аксесуари для догляду (парфумерія та косметика). Збірна України представить варіації на підтему "Парфуми та косметика". За чотири дні команди з різних країн продемонструють: карамельну скульптуру, шоколадну скульптуру, композицію з карамелі і шоколаду, десерт на тарілці, антреме, порційне морозиво і два види конфізері.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.