До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбулась арт-дегустація рому Zacapa

Promotion

Ввечері п’ятниці 23 лютого в старовинному особняку Лібермана на Банковій, відбувся незвичайний арт-квартирник, який об'єднав поціновувачів преміального рому Zacapa і хорошої поезії.

Реклама

Zacapa – один з найтитулованіших ромів в світі і входить в п'ятірку найкращих. Фахівці вважають, що в смаку Zacapa можна знайти ідеальний баланс солодкості, спецій і фруктів. Він витримується в бочках з-під хересу, бурбону і коньяку в високогірних районах Гватемали. Київську публіку з особливостями рому ознайомили 23 лютого на закритій дегустації, яка водночас стала поетичним вечором.

Головним героєм вечора стала Лорена Васкес – майстер-дистиллер, ідейний натхненник ZACAPA. Сфера створення рому вважається чоловічим заняттям: Лорена – одна з небагатьох жінок у цій професії. Свою роботу Лорена виконує творчо, а кожну дегустацію перетворює в перформанс, розповідаючи учасникам особливу історію. Для Лорени – це історія про друзів, що входять до будинку, де вони завжди можуть розраховувати на тепло каміну і келих Zacapa з колекції бару. Це може бути компанія абсолютно різних за віком і родом занять людей – проте їх об'єднують роки спільних подорожей і експериментів, довіра один до одного, і щирий інтерес до нових відчуттів.

Лорена Васкес

Розповісти історію Лорені допоміг Ваня Якимов – молодий київський поет і музикант. Дегустацію відвідали Марія Дідковська, Поліна Неня, Ольга Шурова, Таміла Немченко, Даша Коломієць, Юрій Марченко, Яна Вуєва.

<b>ромромром</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.